Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tražim ove dvd-e
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tražim ove dvd-e

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
mrav View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tražim ove dvd-e
    Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 16:58

ako netko ima ove dvd-e neka se javi imam popriličan broj dvd-a i divx-a pa da mijenjamo

PREKO OGRADE

SHREK 1 I 2 -  SINKRONIZIRANI SAMO

BAMBI 2

TARZAN 2

GARFILD 2 - SINKRONIZIRAN

LEGENDA O MEDVJEDU 2

PIRATI S KARIBA 2

HARRY POTTER 3

AMERIČKA PITA 2

NEMOGUČA MISIJA

HULK

POLICIJSKA AKADEMIJA

ja sam iz klc , popis šaljem na mail tko je zainteresiran

pozdrav od mrava !
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 19:12
Ja ti imam grafilda,pirate sa kariba,hary potter3,američku pitu,policijsku akademiju,pa ako te zanima javi se.pozdrav

Firefox user
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 13:45
Sve je to lepo, ali šta je sa ovim?

P.S. Izvod iz Crne liste

Ažurirao darije1
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 14:45

ma ništa

čovjek zaboravio

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 17:36

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 17:41
zakazao nam sistem
JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 19:20

Sve je moguće

Ali si se zajebo glede virusa

Nisam ja taj

< =text/>
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 19:23
Ma nikad se ne zna... u današnje vreme svašta se može pokupiti...
Ako ti treba dobar savet u vezi zaštite, slobodno pitaj

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 20:10

Meni ne, hvala.

Znaš ti kome si što slao. Tamo možda i treba pomoć.

Škoda se štiti sam

PS. Svrati noćas na priv, budem ti objasnio par stvari

< =text/>
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 20:51
pozzzz Mravu!

trejdo bih se, al nisam trenutno kod kuće... jebiga...

javim se

p.s. Mrav je okej...

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 21:01
E onda bi trebali da ga sklonimo sa crne liste!
Zlatko je čovek od poverenja i kad on garantuje za čoveka....

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2006 u 22:09
okej, nisam mislio da ću to čuti 

p.s. garantiram za njega, jer sam se trejdao s njim baš tada kada je on dospio na listu...

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 02:50
O ovome bi onda trebalo ozbiljno porazgovarati. Da revidiramo prisustvo mrav-a na crnoj listi.... Ipak je on dospeo tamo za vreme druge vlade...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:31

Crnu listu treba ukinuti. < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:33
Pa dobro sad, da li baš ukinuti, ne znam. Ipak ako je neko zajebao masu ljudi....
Ali bi je svakako trebalo revidirati.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:36

Da, ukinuti. Svi su oni zajebali masu ljudi pa evo ih opet se mijenjaju. Bozo, Mrav. Bas nista ne smeta crna lista. < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:38
Pitanje opšte?
Ipak opreznije ulaziš u razmenu sa nekim ko je na listi, zar ne? Ako uopšte i ulaziš?

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:40

Ovisi o tom što ima za ponudit. Svatko će se mijenjat sa schindlerom bez obzira što je bio na istoj. Radi se o ponudi < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:43
Ma slažem se ja sa tobom.
Takođe verujem ( još uvek) u ljudsku moralnost, pa će samim tim i ti ljudi koji su zajebali nekog, nekad,iz nekog razloga, kad vide svoje ime na crnoj listi drugačije da se ponašaju pri sledećoj razmeni.
Isključivo moje mišljenje.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2006 u 03:47

Ako tako misliš, neka ih na crnoj. Što se tu ima revidirat? < =text/>

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.