Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako uploadirati titlove?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako uploadirati titlove?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mali_mujo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako uploadirati titlove?
    Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 14:14
evo, subject sve kaže.... možda sam ćorav, ali ne vidim nikakvu skriptu za upload ili bilo šta slično? na koji način stavljate titlove na sajt?

pozdrav.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 14:22

Dobro nam dosao, mujo!

VECINI KORISNIKA UPLOAD NAZALOST NE RADI. NEMAMO TU OPCIJU. < =text/>

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 14:23

MOZES ME BRISAT I BANAT DOVIJEKA, UPLOAD NE RADI!!! < =text/>

Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 14:59
pa dobro, ko onda uploadira? ko stavlja one silne titlove?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:18

Do prije mjesec, dva sve je bilo OK. I sad radi nekima. Npr od nas 10 jedan ima upload i od njega kacimo mi ostali. Ali to je jadno i ne da ti se uvjek tako < =text/>

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:24
Originalno postovano od strane mali_mujo mali_mujo piše:

evo, subject sve kaže.... možda sam ćorav, ali ne vidim nikakvu skriptu za upload ili bilo šta slično? na koji način stavljate titlove na sajt?

pozdrav.

Zašto dvije iste teme?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:28

zajebo se mujo, ali nista zato. imamo moderatora, neka brise < =text/>

Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:38
eh... da, moj zajeb. sorry svima... opera malo zajebava. na prvi klik ništa nije reagirala, pa sam opet probao i tad je sve bilo okej. samo, izgleda da je i prvi put bilo dobro :(

eto, nadam se da se neće više ponoviti.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:43

mujo, ako imas sta nova, salji na www.podnapisi.net.

pa ce netko prenijet od ovih kojima radi uplod

< =text/>
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 03:15
Originalno postovano od strane Emil Skoda Emil Skoda piše:

...salji na www.podnapisi.net...

A što na podnapise????
Emile , koliko si dobio od Natali evrića za promociju stranice?

Pošaljite meni sve titlove na darije79@yahoo.com , ja ću ih sa zadovoljstvom upload-ovati pod vašim imenom....
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 04:57

Zato na Podnapise da bi sto vise ljudi imalo nesto od tih titlova. Vidis da ih je fonsek vec prenio POD NJEGOVIM imenom

[Kakva natali, mene gorazd placa ] < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 11:59
Originalno postovano od strane darije1 darije1 piše:

Pošaljite meni sve titlove na darije79@yahoo.com , ja ću ih sa zadovoljstvom upload-ovati pod vašim imenom....

Ili pređi na forum Podnapisa ili mi pošalji te TVOJE TITLOVE, ali mani se više rasprave o neispravnom upload-u. Molim te!!!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 13:29

Ja sam i na titles.box.sk i na podnapisima.

Nije mi do rasprave.

UPLOAD NE RADI, TREBA GA POPRAVIT.

< =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 13:35

Ja sam i na titles.box.sk i na podnapisima.

"Super, ti si naš idol, ajde sad idi" prim.aut.citat iz "Mi nismo Anđeli 1"

Nije mi do rasprave.

UPLOAD NE RADI, TREBA GA POPRAVIT.

SLAŽEM SE U POTPUNOSTI! Veruj mi obavestiću te čim bude sve kako treba!

Do tada ili kači titlove negde drugde ili ih šalji meni pa ću ih ja kačiti ovde.

Ajde , pa da završimo sa ovim temama:pozdrav!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 15:30

Nemam sto s tobom završavat. Ako si admin, popravi upload. Ako si član, koji ti je ku**c?

Jednoumlje ni na jednom forumu nećeš postići, ma što radio.

Kad me nije otjeralo 15 banova, sigurno neće tvoja jeftina spika.

Puno hvala na prijedlozima, dirnut sam, stvarno < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 15:36
Emile ajde mi ga malo popuši! Hoćeš? To bi ti zapušilo usta za sva vremena!

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 15:38

Kad me nije otjeralo 15 banova, sigurno neće tvoja jeftina spika.

Konju, ko te tera? Radi šta hoćeš i jebali te tvoji nepostojeći titlovi!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2006 u 15:53

Originalno postovano od strane darije1 darije1 piše:

Radi šta hoćeš i jebali te tvoji nepostojeći titlovi!

WaaaaaaA ovo je dio koji volim < =text/>

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.