| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TRAZIM OVE FILMOVE |
Odgovori
|
| Korisnik | |
markiiii111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TRAZIM OVE FILMOVEObjavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 17:31 |
|
ako neko ima nesta neka mi se javi na PM... imam oko 700 dvd filmova i ocu se mjenjat... evo popisa. P.S.- kako se uploada katalog filmova...tnkx
Blijedi jahač Čovjek koji je ubio Liberty Valencea El Dorado Kauboji Odmetnik Josey Wales Ples s vukovima True Grit Za dolar više 25. sat Na rubu Narc Osveta Ponoć u vrtu dobra i zla Slučajni svjedok Svjedok Svježa krv Ubojica sudnjega dana Valentinovo špiljskog čovjeka Zaboravljeni zločin Život Davida Galea 10 razloga zašto te mrzim Milja Ljetovanje s leševima Pravi komad Početak kraja Razbijač Bermudski trokut Boa Bogovi i generali EleniNajduži dan Operacija Pacifik Vatrena lisica Strijelac Druidi Robin Hood Predsjedničke boje Donnie Brasco Indiana Jones i posljednji križari Indiana Jones U potrazi za izg.kovčegom Stuart Mali 2 Taxi Taxi 2 Taxi 3 Toranj u plamenu Bogomdan Mračne vode Posrnuli Šesto čulo 2 Šesto Čulo Dani nogometa 101 Dalmatinac 102 dalmatinca George iz đungle Sam u kuci 1,2,3,4 Maska Titanik Kuca debele mame Hartov rat Prascic babe Marsal Kemiski orgazam Kako je poceo rat na mom otoko uragan
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 20:30 |
|
Imam neke od trazenih. Uglavnom vesterne. I I.Dzonsa. Odakle si?
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
markiiii111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 20:33 |
|
zg
|
|
![]() |
|
božo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 12:42 |
|
El Dorado Za dolar više 25. sat Narc Život Davida Galea 10 razloga zašto te mrzim Milja Početak kraja Razbijač Boa Bogovi i generali Strijelac Druidi Robin Hood Predsjedničke boje Donnie Brasco Indiana Jones i posljednji križari Indiana Jones U potrazi za izg.kovčegom Stuart Mali 2 Taxi Taxi 2 Taxi 3 Bogomdan Mračne vode Šesto Čulo 101 Dalmatinac 102 dalmatinca George iz đungle Sam u kuci 1,2,3,4 Maska Titanik Kuca debele mame Hartov rat |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 15:22 |
|
na divx-u imam sve.....na dvd-u neke
|
|
![]() |
|
markiiii111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 19:19 |
|
a svi ste na crnoj listi covjece....nije mi to bas drago...bozo kralj si kada imas ove filmove
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |