Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upload problem?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upload problem?

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
WKT! View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WKT! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upload problem?
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 00:20
Nikako ne mogu da uploadujem titl - zip arhiva sa srt fajlom samo - u cemu je problem? Treba li neka registracija mozda?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 02:02

Pa registrovan si!

Mozda ides iz FireFoxa, to vec dugo ne radi.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 02:09
Da,da...! kl0kan je u pravu. Nažalost možeš upload-ovati samo sa ( glupim) Internet Explorer-om uz pomoć WinZip-a a nikako WinRar-a.
Na vrh
WKT! View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj WKT! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 02:34
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Pa registrovan si!

Mozda ides iz FireFoxa, to vec dugo ne radi.

Hvala - Firefox, nije mi palo napamet da probam iz IE-a.

Pozdrav :D

Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 00:11

Meni se cak ni ne otvara opcija uploada(koristim IE)

windows xp sp2.

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 00:16
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

windows xp sp2.

ne otvarajte stare teme 

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 02:49

Pa ,ako vam  ne trebaju novi titlovi,dobro.

a i ovaj pomalo zna a mozda je i lud

Ažurirao Movie Master
Na vrh
ertz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ertz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 03:21
kak se uploudaju titlovi na ovaj site
pokušavam već 2 dana...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 04:16
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

windows xp sp2.

ne otvarajte stare teme 

ZAŠTO DA NE OTVARAMO AKTUALAN PROBLEM, OVO JE SAJT ''TITLOVI''!!!

UPLOAD TITLOVA NE RADI!! < =text/>

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 11:58
Pošto ionako imam 1 (JEDAN) post, bar da upload-ujem neki prevod - probe radi. Radi odlično!

Otvorite IE ( ja imam 6.0.2900... sa SP2, redovno update-ovan, mada koristim Lisicu) ulogujte se kao na forum. Direktno ćete biti prebačeni na forum. Dalje, u gornjem delu strane, pri sredini kliknite na Divx Subtitles... Ostalo je lagano. U poljima za upload napišite potrebne stvari, nađite ZIP FAJL na HDD i "Thank you..." Eto vašeg prevoda na sajtu. Ja sam malo pre probao i uspeo da , bez problema stavim prevod za Band Of Brothers - Part 5 & 6.
Još samo kad bih vratio postove
Na vrh
Uploadman View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Uploadman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 12:42
Upload radi savršeno....
Doduše pravi haos sa IE i Firefox-om u forumu, ali šta da se radi....
pozz
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 12:56
Sad sam probao: radi upload i sa Mozilla Firefox. Koristim verziju 2.0b1
Jedini problem predstavlja winrar. Sa njim neće ni u kom slučaju.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 12:58

Ti si logiran iz oba pretrazivaca, pa te jedan vidi kao darija, a drugi kao guesta? darije uploada, a guesti pise po forumu? Vrijedi probati.

Tvoji postovi su svi na mjestu, samo ti treba moderator vratiti broj. < =text/>

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 13:02
Da Emil Skoda, ali krucijalno je pitanje zašto su uopšte i nestali?
Što se tiče pretraživača, nije baš tako... U principu da, ali....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 13:08

Nestali su tamo gdje i moj upload. ne vidim to u gornjem dijelu strane Divx Subtitles. kao da nisam reg. Probat cu iz firef imam tu istu verziju. < =text/>

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 13:12
Probaj, meni zaista sve radi kako treba.
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 13:34
Firefox je sisa!!
Na vrh
Emil Skoda View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Emil Skoda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 13:43
Ciao Nikola, imam problem sa uploadom.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 13:45

Kao sto sam rekao, kome radi - radi. Od nas 10 jednom radi upload. < =text/>

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 14:26
Pa bre Emile, ne znam. Ja sam uspeo... Neka fora ima, ali koja....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,159 sekundi.