Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Telefoniranje putem Interneta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Telefoniranje putem Interneta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HardWriter View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HardWriter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Telefoniranje putem Interneta
    Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2003 u 13:58

Mozda je ovo tema koju bi trebalo malo razraditi!

Pokusavam vec nekoliko vrijemena naci put telefoniranja putem Interneta, dali tu ima netko kakvu pametnu ideju!

Zanima me pogotovo dali postoji put iz Njemacke za Hrvatsku telefonirati , pa mozda zvat i hrvatske mobitele, za samo troskove Interneta !

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2003 u 15:08
Probaj Roger Wilco
Na vrh
Edin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Edin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 17:42

Nisam siguran da li je stranica jos uvijek aktivna, ali ranije sam nekad kopao pa istim pitanjima sto ste ovdje postavili, pa ako hocete probajte.

Evo vam link za stranicu http://www.hottelephone.com 

Mislim da tako nekako ide.

ER
http://edin.tesanj.ba
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2003 u 21:01
Idi na stranicu  www.skype.com  i sa nje skini program pod nazivom Skype ( trenutna verzija u vreme pisanja ovog teksta bila je 0.94 ) i mozes ( besplatno, samo se moras registrirati ) da razgovaras sa bilo kojom osobom koja na racunaru poseduje instaliran ovaj program. Potrebni su ti mikrofon i slusalice. Sa programom se ne instalira nikakav SPYWARE ili ADWARE softver. POZDRAV! Nikola
Na vrh
Edin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Edin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2003 u 23:44

Nikola, upravo sam pogledao ovaj skype. Mene ovo malo podsjeca na msn, paltalk... slicno je ... ni ovamo ti ne treba telefon,...

ovdje treba nes gdje ces moci nekog nazvati na mobitel sa neta a da pri tome ne trosis pare na telefon...

znas li nesto tako?

ER
http://edin.tesanj.ba
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2003 u 05:51

Ne.

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:18

Roger Wilco ti je cool program, probaj ga

Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:20
probaj s PC telephone
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 18:19

www.dailpad.com

besplatno je.

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2004 u 16:45

Ovako, vidim dosta je tu zabluda...

Mislim da je san svih da fino sjednes za kompjuter, spojis se na net, upalis neki pogram, preko tog programa nazoves nekoga ko opce nemora posjedovati kompjuter nego samo mobitel li telefon i nazoves ga na to sto ima po cijeni interneta, ne po cijeni po kojoj inace zoves...

A na internetu ima jos nesto...

1. Programi za komuniciranje preko ip-adrese (Paltalk, Skype, PC-Telephone......)

-Ovi programi uvijek trose samo internet, ali i osoba koju zelite nazvati mora biti spojena na internet i imati taj isti program upaljen.

2. Programi koji koriste telefonsku zicu (liniju) koja je ukopcana u vas modem/isdn (PC-Telephone......)

-Ovi programi ne zahtijevaju da se spajate na internet dok zovete, ali placate kao da zovete s normalnog telefona, a mozete zvati mobitele i fiksne telefone

3. Programi koji koriste internet da bi zvali fiksni telefon ili mobitel

-Jos nisam naletio na neki takav program koji je besplatan... Uglavnom mi se cini da je cak moguce da postoji to da se samo placa trosak interneta za razgovore na mobitel i fiksni telefon, ali ako je i moguce, mora se prvo kupiti calling card...

Eto... sad znate o cemu se radi... Niste valjda mislili da stvarno mozete tak jeftino razgovarati? Ma i ja sam nekad davno, pa sam skuzio da to bas i neide tak...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2004 u 23:54
Originalno postovano od strane nidzom nidzom piše:

Idi na stranicu <SPAN class=smala> www.skype.com </SPAN> i sa nje skini program pod nazivom Skype ( trenutna verzija u vreme pisanja ovog teksta bila je 0.94 ) i mozes ( besplatno, samo se moras registrirati ) da razgovaras sa bilo kojom osobom koja na racunaru poseduje instaliran ovaj program. Potrebni su ti mikrofon i slusalice. Sa programom se ne instalira nikakav SPYWARE ili ADWARE softver. POZDRAV! Nikola

slazem se u potpunosti jedna moja klasicna izreka ta stvar je zito
Fission Maild
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.