Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kupujem, može razmjena
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kupujem, može razmjena

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brown wolf View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kupujem, može razmjena
    Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 20:42
ok, kao i svaki početnik nemam baš puno animea u svojoj kolekciji ali se nadam da će doći neka dobra dušica ^^ .
znači ako netko ima neke ili neku od ovih animea, molim vas da mi pošaljete
pm  !

Gundam Wing ( engl. i jap. verzija )
Shaman King  ( engl. )
Wolf's Rain 27-30
Zenki
Angel's Feather

animirani filmovi:
Ice age 1 i 2
Shrek 1 i 2

Ažurirao brown wolf
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:24
ja sam isto pocetnik, salje mi innuit 6 dvda ovih dana  samo se nadam da ce mi se taj anime svidjeti jer fakat nemam sta za gledat 
Na vrh
brown wolf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brown wolf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 15:13
Da a ja nemam dvd player pa ne mogu još ništa gledat ali imam obećanje da ću ga dobiti do sredine 7. mj. ^^

Ažurirao brown wolf
Na vrh
Lamersis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lamersis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2006 u 11:51
Ja ti imam Schrek 2 i Ice age 2 schrek ti je przen sa orginala!!!je li ti jos treba ili si nabavio???
Keep your friends close but your enemies closer
Na vrh
Lamersis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lamersis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2006 u 23:35
a meni bi trebalo dosta anime crtica (simpsoni,south park,dragon ball,)i jos dosta toga jer zelim si napraviti kolekciju pa ako neko ima neka mi se javi
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2006 u 23:41
ja ti imam nešto crtića pa ak te zanima javi se na pm i usput imam Ice age 1
Na vrh
Blade View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2006 u 10:03
Imam ti simpsons, south park i dragon ball.
DBZ Rules
Na vrh
Lamersis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lamersis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 10:33
i sta trazis za njih???ja ti imam dosta filmova!!!a od anime imam FUTURAMU i neke jos one dugometrazne
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 21:59
Originalno postovano od strane Lamersis Lamersis piše:

od anime imam FUTURAMU

Šta reći, blago tebi ako je Futurama Anime.
Ignorance is bless.
Na vrh
Lamersis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lamersis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2006 u 07:33
haha to mi je brat pisa ispricavam se radi toga ali uglavnom skuzili ste sta je mislio
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.