Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmena filmova, serija...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Razmena filmova, serija...

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Razmena filmova, serija...
    Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2006 u 17:34
Evo i ja da postavim moj KATALOG

Za sada razmena samo na podrucju Srbije.
Ako vas nesto interesuje javite mi se ovde na Pm ili na mail vpijana[at]yahoo.com

Mene trenutno interesuje serije:
Alias
That '70s Show- sezone 4,5,6
E.R.
Malcolm In The Middle- sezone 3,4,5,6,7
Grey's Anatomy- sezona 2
Ally McBeal
Gilmore Girls- sezone 3,4,5,6
Dawson's Creek- sezone 4,5,6
Homicide: Life on the Street
naravno sve dvd rip ili hdtv

I ako nemate ove serije a nadjete nesto u mom katalogu javite se :)

Ažurirao Vedder

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2006 u 19:35
imam ti dosta serija koje trebaš ali kužim te zašto ne mijenjaš preko grane
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 04:11
Zato sto mogu da saljem samo 1 disk po koverti , sto znaci da ako bi bilo 5 dvd-oba to bi bilo 5 posiljki

Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 14:01
Tacno tako, ja sam pre par meseci obisao ceo grad u potrazi za nekom finom sluzbenicom koja bi primila paket al' nista, najbolje je naci nekog ko pali za Hrvatsku pa nek on posalje kad predje granu. 
Ignorance is bless.
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2006 u 20:48
Vedder aj se javi na mail 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 15:14
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Zato sto mogu da saljem samo 1 disk po koverti , sto znaci da ako bi bilo 5 dvd-oba to bi bilo 5 posiljki

pa znam,velim da te shvaćam...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 20:24
A zasto npr ne bi moglo 2. diska po koverti,nije veca tezina
Na vrh
domagoj_s View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domagoj_s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2006 u 21:30
ili 4
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 01:52
Ja sam se raspitao u posti i kazu da sva pisma otvaraju i proveravaju,nekad zadrze za sebe i nece da posalju
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 12:55
Veedder sto ne odgovaras na mail?
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 19:06
Ja sam mijenjao na relaciji Hrvatska-Srbija pa nije bilo nikakvih problema,slao sam 20 dvd-a u koverti sa mjehurićima i stiglo bez problema ,je da se plati malo više ali stiže.
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 19:08
A koje godine?
Posto je do kraja prosle moglo
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 19:13
unazad 2 mjeseca
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 20:06
Originalno postovano od strane mirod mirod piše:

Ja sam mijenjao na relaciji Hrvatska-Srbija pa nije bilo nikakvih problema,slao sam 20 dvd-a u koverti sa mjehurićima i stiglo bez problema ,je da se plati malo više ali stiže.

i koliko si platio za 20 DVD-ova?zašto se više nisi javljao kasnije za torn birds a rekao si da imaš na 4 dvd-a,dvd-copy...
nije mi jasno što se javljaš onda ako nemaš namjeru dalje se dogovarat
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
madness99 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madness99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 20:15
Seven of Nine aj posalji katalog na madnessss99@gmail.com
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2006 u 20:20
Originalno postovano od strane madness99 madness99 piše:

Seven of Nine aj posalji katalog na madnessss99@gmail.com

evo poslala sam ti katalog,možeš i ti meni odmah svoj poslat
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 14:04
Originalno postovano od strane madness99 madness99 piše:

Ja sam se raspitao u posti i kazu da sva pisma otvaraju i proveravaju,nekad zadrze za sebe i nece da posalju

I meni je isto tako receno u posti

Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 15:21
I kod mene u posti zezaju sto se tice relacije Srbija - Hrvatska inace bi se rado menjao.
PS.Tijana posalji katalog mogli bi odraditi jos jednu razmenu.
Cheketar
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 17:17
Imas gore link za download :)

Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2006 u 20:36
Ok skinuo sam ga.
Cheketar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.