Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako se zove ovaj film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako se zove ovaj film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mikibg View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako se zove ovaj film
    Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2006 u 10:01
Jel zna mozda neko kako se zove ovaj film? Film je stari, ne znam da li je meksicki ili americki. Nas prevod filma je bio jedan dan zivota. Koliko znam radnja filma je o dva brata. Jedan je neki pandur sta li vec, a drugi je revolucionar. Kad ga uhvate osudjuju ga na smrt a to treba da nadgleda njegov brat. Poslednja zelja mu je bila da bude na rodjendanu svoje majke gde se svi okupljaju svake godine, i svi okupljeni znaju da on sutra treba da umre sem njegove majke. Cak je i neki pevac, mislim da je neki Perovic obradio pesmu iz filma, mislim da se zove mama Huanita. Jel yna neko kako se zove taj film, ali u originalu. Pozdrav

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2006 u 11:18

Un dia de vida (1950)

http://www.imdb.com/title/tt0042396/

Na vrh
Smee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Smee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2006 u 11:19
Jel možda Un Día De Vida?
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2006 u 23:57
i ja vec dugo trazim taj film ako ima nek se javi moze i razmena i kupovina sve jedno
Na vrh
mikibg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikibg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 09:38
To je taj film. Kad sam video u opisu da je bio popularan kod nas 50.ih godina odmah sam provalio da je to taj. Zahvaljujem na pomoci. 
Na vrh
sasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 13:02
Imam Film "Un Día De Vida" (Jedan dan života). film je VHS RIP i lošije je kvalitete. Film je sa Srbskim Titlovima. Ja sam ga tražio oko 10 godina. Šalji adresu i šaljem ti ga besplano.

mirko
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 13:55
 A  ima li neko malo bolju verziju, dakle ne VHS rip, vec nesto skinuto sa SS2  karticom (dakle iz MPEG2 konvertovano u divx/xvid)  ili  kojim cudom da ima mozda i  DVD RIP????????? 

Prevod nije bitan. Sa ili bez, vazan je kvalitet slike.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 16:04
Nema bolja kopija, niti ce je biti, jer ne postoji negativ filma, a jedini pozitiv je u Kinoteci u BG (i taj je dosta los). O tome je pricao R. Zelenovic dok je bio urednik filmskog programa TV Beograd, jer su ga gledaoci zasipali pismima da ponovo emituje film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.