Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silent Hill DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Silent Hill DVD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Silent Hill DVD
    Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 01:50
kad ce? (bilo gdje u svijetu)

negdje sam vidio 8.8, a jos ga nema.........
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 11:07
Imam ga ja DVD rip ali nemam full DVD :(
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 19:30
Originalno postovano od strane božo božo piše:

MA ODAKLE TI DVD-RIP KAD DVD NIJE IZASAO? KAJ ME MULJAS (PS SRY NA CAPS, NE DEREM SE LOL)
Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 20:21
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

MA ODAKLE TI DVD-RIP KAD DVD NIJE IZASAO? KAJ ME MULJAS (PS SRY NA CAPS, NE DEREM SE LOL)

Imam i ja odlican snimak,kao dvd rip,ali nije full DVD.
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 21:46
Vjeruj u sta oces
Na vrh
st4rbuck View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st4rbuck Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 03:15
evo danas stiglo...

Silent Hill DVDRip XviD-DiAMOND

imas na: www.araditracker.com

Ažurirao st4rbuck
nekad bila Mrs.Smith
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 04:21
TOOOOOOOOOOOOOo napokon
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 04:25

mora bit zakon kad je ona tu, kao i pič blek

Ažurirao speedy
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 04:31
voli me, randa 
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 12:30

Hahahahaha
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 19:17

Hahahahaha

Nek priča ko šta hoće DVD RIP JOŠ NIJE IZAŠO,to što ti misliš da je dvd rip i dalje misli!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 19:19
Hoću!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 00:28
sranje od "filma" btw
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 01:06

Hoću!

Daj baci neki screenshot da se uverimo.Tako sam i ja ljude ubeđivo da je underworld 2 dvd rip (tad kad je izašo) oni su rekli da neje a ja sam okačio sliku i dokazo,e sad i ti to uradi!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 01:47
Sutra, neda mi se sad traziti DVD 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 02:27

Na vrh
hladnicar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hladnicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 02:37
imas taj film na: www.descargasweb.net
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 07:18

Film je izašao još prije 3 dana 

http://img226.imageshack.us/img226/3560/pdvd005zt3.png

Ažurirao shark ri
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2006 u 15:06
stavio sam i ja screen gore, super slika
Na vrh
passenger1987 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj passenger1987 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2006 u 16:23
ako nisi igrao igrice i mora ti bit sranje.

Originalno postovano od strane Guests Guests piše:

sranje od "filma" btw
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.