Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kucno kino dual HCS203
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kucno kino dual HCS203

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kucno kino dual HCS203
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 13:44
e ovako,imam k.kino dual hcs203.ne cita mi titlove,pa sam si s neta skinula update pomocu kojeg bi ih trebao citat kad ga inst.na k.kino.e sad se javlja problem,sprzim to lijepo na cd,inace je taj update u bin obliku,stavim ga u player i on bi ga automatski trebao ocitat i update-at,ali meni pise unknown disc,ili no disc.u cemu je fora.kako da si to napravim?????ha?ha?glupo mi je nekud nositi player da me neko odere za 100-150kn ili koliko se to vec racuna,kad nije to tako komplicirano.u necemu je caka,a ja neznam u cemu!pa ako netko zna,please help!
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 17:22
Ne mozes da otvoris novu sesiju u neru da bi spremila FW. Potrebno je da odes na REDORDER pa na BURN IMAGE !!! Sprzi to na najmanjoj mogucoj brzini (koristi neki kvalitetniji CD NIKAKO DVD !!!) i bice u redu. Pazi samo da ti ne nestane struje dok to radis (naravno nikako ga nemoj gasiti dok sam ne zavrsi posao i resetuje se )
Vladika
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 20:07
kuzim sto mislis,ali ovaj moj fw je u.bin obliku,nije iso,tako da ga nemogu sprzit s nerom kao da je image.nije .iso,nego .bin.a kad ucitas u nero on to ne ocitava...nadam se da shvacas sto mislim.imas kakvo drugo rijesenje?
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 19:38
ej!ma nije valjda da niko nezna kak da to ucinim?aaaaaaaa!e i zna netko dobru stranicu gdje bi se mogao nac fw za to moje k.kino?jer mislim da ovaj fw sto ja imam ne valja....zapravo ne da mislim,nego ne valja!pa je svaka pomoc dobrodosla
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:56
Kako znaš da ne valja? Zaprži ga na cd i onda napravi image sa Alcoholom 120% i kad napraviš image sprži ga na cd i stavi u uređaj napominjem sve na najmanjoj brzini kako je kolega rekao.
Na vrh
T---REX View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj T---REX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 23:43
Tako je MIke 
Nisam kriv slučajno opalilo
Na vrh
T---REX View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj T---REX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 23:45
Samo ne mora bin datoteku pržiti na cd nego samo je kopira u virtual drive od alkohola
Nisam kriv slučajno opalilo
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 23:49

da odmah pitam dali netko zna gdje bih mogao skinuti update za kucno kino Sony dav dz 100

skinuo sam prije par mjeseci update i sve je ok ,ali su mi titlovi dosta sitni,pa ako netko zna gdje bih mogao skinuti update za titlove.,.hvala unaprijed

JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 00:54
kako radite taj update na dvd playerima? 
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 01:13

ja se sve guzim da ovo uradim

ali sve nešto razmišljam

sigurno ću nešto sjebati jer sam brzoplet

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 01:17
ali kako? 

ja nemam neki izbornik ili mogucnost spajanja kompa na dvd player...... 
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 01:46
pa snimis fajl na CD i pokrenes ga u kucnom dvd plejeru
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 01:47
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prosto tako jednostavno, zakon 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 19:16

"Ajde se smiri.... Kako misliš da te uhvatim ako stalno skačeš"

Reče u jednom crtanom, jedan mačak, jednom kenguru...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 19:27
hvala na pomoći al uspjela sam već prije 2 mjeseca,pa ono...negdje sam to i napisala na forumu,al izgleda da je NETKO obrisao post,a neda mi se opet tipkat,nek napiše onaj tko je obrisao post.bitno je i koje ime daš cd-u u neri,jer ako ti to ne valja,nece ti ga player očitat kako god ti sve dobro i lijepo spržio...ja sam na netu skinula tutorial na francuskom,jer bez toga nebi ništa napravila,a nije bilo na drugim jezicima samo na francuskom
al super da bar znam malo francuskog,pa nije bilo problema

pozz
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 23:30

Možda je novi moder iszbrisao post

Bitno da si ti pronašla što si tražila

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.