Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POMOOOOOC - PLEASE!!!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POMOOOOOC - PLEASE!!!!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POMOOOOOC - PLEASE!!!!!!!
    Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 19:41
ovako,nabavila sam video kako bi prebacila neke stvari s videokazete na komp,i sve je super i radi,al kad pustim snimku na kompu skinutu s vidkaz,ne poklapaju mi se slika i ton,radim sa iuvcr,i odličan je program,pa neznam što zeza.probala sam i s flyds,fly cap,i sa svima je isto.koristim morgan jpeg codece za kompresiju kod skidanja na komp,jer nemam baš veliki disk,pa nemogu koristit codece koji troše mnogo mjesta kod kompresije...

pa ako možete pomoći,požurite,jer za par dana moram vratiti video,a imam dosta kazeta za skinuti.možda je štos u tome što mi video ima samo za izlaz za zvuk mono???

makar to nebi trebalo imati neke veze,zvuk bi ipak morao biti sinkroniziran za slikom...

Ažurirao Seven Of Nine
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 20:40
Ajde probaj sa VirtualDub-om. Probaj da staviš DivX codec i snimiš malo materijala, čisto da isprobaš da li radi...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2006 u 21:12
ili probaj sa WINDVR-om 3...

* prepozna sve kartice i radi savršeno...

ak i tada zafrkava, onda, hmmmmmm

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2006 u 19:18
budem probala i jedno i drugo pa javim,makar ovo što sam ja snimila preko iuvcr,do 22.minute je zvuk sink. sa slikom,ali dalje tamo od 20. ili 25. minute ide pola sekunde ranije,taman dosta da mi sj... cijelu snimku.ali idem sad ovo probat,pa ću vidjet

tnx
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2006 u 00:54
ja sam imao slican problem isto kod snimanja s kazete. snimao sam u mpeg2 formatu na velikoj kvaliteti. isto mi se zvuk polako odvajao od slike. rijesio sam to tako da sam za master stream stavio zvuk umjesto videa (nakon toga na snimci od 3 sata nisam vidio da se slika i zvuk odvajaju). snimao sam preko WinFast PVR kojeg sam dobio uz tv karticu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 20:02
Originalno postovano od strane Mahatma Gadhni Mahatma Gadhni piše:

ja sam imao slican problem isto kod snimanja s kazete. snimao sam u mpeg2 formatu na velikoj kvaliteti. isto mi se zvuk polako odvajao od slike. rijesio sam to tako da sam za master stream stavio zvuk umjesto videa (nakon toga na snimci od 3 sata nisam vidio da se slika i zvuk odvajaju). snimao sam preko WinFast PVR kojeg sam dobio uz tv karticu

možeš još malo please objasnit,ne kužim ovaj dio da si za master stream stavio zvuk umjesto videa...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2006 u 05:11
ovaj program koji sam naveo je dosao s tv karticom i zapravo sluzi za gledanje tv-a. ima mogucnost snimanja tv programa (preko antene spojis video player). komp mi je slab tako da snimam program u mpeg2 u visokoj kvaliteti jer je nezahtjevno za procesor a za prebacivanje u divx je dobra kvaliteta. po defaultu je namjesteno da je video glavni (master stream) i dok mi je bilo tako namjesteno zvuk i slika su se razilazili. kad sam stavio da je zvuk glavni, vise nije bilo problema. video se rippa posebno video stream, a posebno audio stream. nisam kod kuce sad pa ti ne mogu poslat sliku programa. taj program ti dolazi s LeadTek-ovom tv karticom. uglavnom, master stream ti (vjerojatno) znaci da se rippanje ravna po master streamu tako da se zvuk skida, a video ispusta frameove tak oda ne kasni za zvukom. valjda
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2006 u 05:12
e da, pusa
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2006 u 05:16

e da, pusa

pusa
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2006 u 05:17
Originalno postovano od strane Miso Mate Kovac Miso Mate Kovac piše:

e da, pusa

pusa

fuj
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2006 u 05:30

fuj

Dream & Gift are gone forever
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2006 u 10:54
E Seven, si uspjela sredit problem? Ja sad imam isti problem i zanima me kako da ga riješim!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2006 u 19:47
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

E Seven, si uspjela sredit problem? Ja sad imam isti problem i zanima me kako da ga riješim!

nisam,ali tip koji se kuži u to kaže da je problem u codecima,da tamo treba nešto podesit,a kad otvoriš postavke u codecima,sretan si ako te ne lupi infarkt koliko toga ima tamo...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2006 u 21:38
Ja imam Leadtekovu Winfast tv2000 expert i sa softverom koji sam dobio(Winfast Pvr) nema problema ni u prebacivanju sa kazete ni u bilokakvom snimanju...
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2006 u 22:44
Skini si InterVideo WinDVR 3 radi bez problema!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2006 u 18:47
Originalno postovano od strane božo božo piše:

Skini si InterVideo WinDVR 3 radi bez problema!!

skinula si bi,ali mi se čini ima 16 mb,a to mi se ne skida s modemom,nemam vremena ja za to...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2006 u 19:44
E onda se muci 
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 14:01

jednino ti moze pomoci jos Power VCR, mali je program pa probaj. ALi da znas, veci je fazon u kablovima i da li ti je na Hard Disku dovoljno velika partiicija, odnosno da li je u formatirana u fat ili ntfs, da li je iskljucen neki antivirus, da li mas neki virus.....

U principu probaj da prebacis sa Power VCR ili bilo kojim drugim programom, a

ya kompresovanje posle ces videti sta ces koristiti.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 19:19
kablovi su ok,na hardu ima dovoljno mjesta,ja uvijek formatiram u ntfs,antivirus imam nod32,radi non stop,svako malo provjeravam komp sa njim,prisustvo antivirusa isključeno...

s power VCR sam već probala i ista stvar,kladim se da je u codecima riječ,samo neznam točno kako da ih podesim,savjetovali su mi da koristim ffdshow
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,139 sekundi.