Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POMOC
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POMOC

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cypher View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: POMOC
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 16:55
Skinio sam film ,malo je titl kasnio pa sam ga ustimao u sub.work.shopu ali kad ga prebacim u nero sa titlom za spržit na cd onda mi nema titla, u čemo je caka? Jeli možda neko zna?
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 19:52
neznam u čemu je caka,al probaj si titl prilagodit filmu sa time adjusterom,ja sam baš malo prije prepravila s njim titlove za serije i odlično sve funkcionira...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 19:53
ma ko zna gdje si ti lega ubacio taj titl
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 20:51

p.s. nisam skužio što je pitao...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 21:30
Prvo da pojasnimo: ti hoćeš da narežeš običan .avi fajl sa običnim .srt ( ili .sub ili .txt ili...) fajlom na CD. Jel tako?
Proveri da ti taj fajl sa prevodom nije skriveni fajl. U neru ga ima, a kad ga narežeš, skriven je, ... pa ga ne vidiš.
Kako se zove film? Da slučajno u nazivu nemaš šđžćč, to bi moglo da pravi probleme...
Ajde molim te, ako nije ništa od ovoga probaj još jednom, da ne bude posle da je Dejan u pravu

Ažurirao darije
Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 21:52
Tako je. Film se zove CYPHER,sta je ona rekla malo je titl kasnio pa sam ga nastimao a sad bi ga spržio na cd sa titlom jer ga nije imao(izv. eng.).Ima slova sa kvacicom čćšž, mozda je i to nisam probao,titl je sa filmom stavljen u file i kad san ga išao spržit film je ostao titl nije
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 21:59
Ne , nisam mislio na slova U fajlu sa prevodom, već u nazivu fajla: Pošto se film zove CYPHER, taj problem nije. Iskopiraj lepo film na desktop, potom i prevod, pa sve to nareži u Neru. Nema šanse da imaš neki problem, mislim da nareže jedno a drugo neće....
Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 22:58
Proba san ali opet nece, jeli možda ima neki program koji bi vrtio subtitle uz film?
Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 23:11

U biti ja bi tio da taj film mogu pogledati na tv preko dvd playera ali titl nece ostane na cd-u kad ga spržim u kompu imam ali na tv ne

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 23:14
E pa tako kaži!!!!!!!!!!!!!!!
Prvo da li ti DVD plejer podržava prevode? Ako d a, vidi da li ti se ime filma podudara sa imenom prevoda. Znači ako je fil Cypher.avi, prevod mora da bude Cypher.srt ( ili sub ili txt ili...)
Drugo: neki plejeri podržavaju samo jednu ili drugu ekstenziju ( samo srt ili sub...)
Ako ne uspeš daj mi e-mail da ti pošaljem uputstvo kako da na film nalepiš prevod i onda će ti ga plejer sigurno puštati.

Ažurirao darije
Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2006 u 18:55

Podrzava prevode, proba san ali opet nece,ako ti nije problem evo ti mail:  jomap@net.hr

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2006 u 19:22
Poslaću ti večeras, jer sam trenutno na poslu... i moramo da proverimo to sa prevodima. Čujemo se na PM večeras.
Na vrh
cypher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cypher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2006 u 19:50

Moze

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.