Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Seinfeld
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Seinfeld

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zilijen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zilijen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Seinfeld
    Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 19:54
Tražim seriju . Ako je mogu?e kompletnu sa prevodom. Trebalo bi da ima devet sezona . javi se na private ili zilijen@info-net.co.yu
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 20:25
čini mi se da ti Zlatkohead ima Seinfelda...malo potraži po forumu,negdje se već vrtjela ta tema
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2006 u 21:49
aha... 9 dvd-a... nema titl, možeš ga skinut...

pozzz

p.s. samo za HR

Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 00:49
Tražim seriju . Ako je moguce kompletnu sa prevodom. Trebalo bi da ima devet sezona .
Ako neko ima neka se javi i ja je trazim!
Cheketar
Na vrh
naja-shop.NET View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj naja-shop.NET Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 01:04
imam ja tu seriju

15 dvdiova

prve 3 seasone dvd kvalitet

ostatak seasona divix HDTVrip

ako zelis javi mi se na mail: naja.shop@gmail.com

Sve ostale informacije mozes pogledati putem ovog linka: www.naja-shop.com

pozdrav

jale
Na vrh
zilijen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zilijen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 20:08
@Jale javio sam se
@Zlatkohead Shto samo za HR . Jel zbog carinskih zajebancija ili necheg drugog ?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 20:49
carinskih zajebancija...

nikakve veze to nema s nacionalnosti ili čim već

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj naja-shop.NET Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 20:53
Izvini sto ti prije nisam javio :(

imam ispite i polazem testove za vozacku pa mi frka neka, uglavnom javicu ti se mailom

a za carinskih zajebancija ko sto kazes :p

sredicemo nekako, busem poslati ili sta vec skontacemo preko mailova se cujemo

pozdrav

jaLe
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 20:58

Originalno postovano od strane zilijen zilijen piše:

@Zlatkohead Shto samo za HR . Jel zbog carinskih zajebancija ili necheg drugog ?

ma sere lega ovaj zlatko,valjao neku drogu na granici,pa sad nesmije ništa da šalje

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 22:58
hahahaha... ma slao sam malo hašiša, pa me uhvatili 

p.s. vjerojatno ima netko i tamo Seinfeld, pa nema potrebe trejd sa mnom...
p.s.2 nije da nisam nikada slao preko grane

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 23:04
opet sere,ma gori je od onih kolumbijaca.valja što stigne.bosna mu je pred nosom,čak ni tamo više nemože
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj naja-shop.NET Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 23:04
ccc.....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 23:09
Puno pričate, da vas ne bi neko u gepeku malo provoz'o.
Na vrh
zilijen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zilijen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 23:12
Ma sve je OK Zlatko ...
@Jale ... Ako si iz Banjaluke il Sarajeva trejd mozemo izvrsh*ti busom ... Moj prijatelj ima redovnu liniju za Banju preko Sarajeva al o tom potom ...
I katalog ti je extra ...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj naja-shop.NET Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2006 u 23:16
ma tako sam i kontaoo preko buseva da saljem svima ko sta zelis, naravno da i oni meni tako vrate sto ja ono od njih zelim :)

vecinu stvari sam pokupio ovdije, pa presaoo na hrvasku srbiju itd... :)

pa et zlijen salji katalog pa cemo vidjetii

prvo moram s ispitima zavrsiti to ce trajati nekih 5 do 10 dana pa cemo srediti trejd ;)

pozdrav iz sarajeva

jaLe
Na vrh
Cheketar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cheketar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2006 u 00:07
Poslao sam ti katalog!
Cheketar
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2006 u 00:32
jooj deky, šta ćemo mi s tobom... 

- by the way, bijah u Bosni neki dan... kupio par originalnih dresova...  evo fotke jednog: Njemačka - samo 160 kuna, ima sve potrebne oznake originala, čak i ove sa SP-a... svaka čast susjedima!!!

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.