Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tenis - ne kužim
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tenis - ne kužim

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tenis - ne kužim
    Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 18:31
tenis se igra u setu do 6 ili do 7-6 nebitno. ok ljudi se dogovorili ajmo igrat do 6

ali je**mu zašto, o zašto poeni idu 15-0 pa 30-0 pa 40-0 zašto nije 12-0 34-0 35-0 pa kvragu koji glupi način pa je**mu jel iko ovo zna
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 19:26

:D

nešto sam davno načuo... zbog sata... da i nepismeni shvate bodovanje

15 minuta 30 minuta sat

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 19:28
vidim ja da je i previse wimbledona za neke 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 19:32
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

vidim ja da je i previse wimbledona za neke 

tj previse trave
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 20:04
hehe, prije su igrali ono 1-0, 2-0, 3-0, pa jednom dopizdi i kaže: 'ma evo ti 15-0...'

e, tu glupavu foru moj buraz prodaje...

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2006 u 00:03
spidi ma jebeš travu, nevjerojatno je kako neke stvari mogu nervirat

gledam glupog nadala i odjednom čujem fiftin - lav i popizdim, nevjerojatno, vjerojatno je do mene
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 01:59
'glupi Nadal' je je dobio Federera zadnjih 5 puta...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 10:25
vecinom na zemlji......
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 10:35
ma jebo tenis!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 10:37
ma jebo ja tebe

kad vidim onog nadala ili pederera kako se znoje mmmmmm

Ažurirao speedy
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 11:56
jooooooj...

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 13:01
Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

'glupi Nadal' je je dobio Federera zadnjih 5 puta...

nadal je pička koja kad osvoji poen pola sata stišće šaku, briše facu i nakon minute ponovo servira, šupak mali

danas gubi od federera
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 14:17
hehe, bas mi je fora to kaj ga svi mrze, a nemoze mu niko nista 
lik ima 20godina i pegla ih sve.
ima najbolji udarac iz trka...ma strasan je lik, lovac, razvlačiš ga na sve strane, on sve lovi, napadnes ga i izadjes na mrezu i onda ti lik opali nemogući udarac...pa i ja bi stiskao šaku da tako igram...

P.S. Od zadnjih 5 susreta s Federerom 3 ga je dobio na zemlji a 2 na tvrdoj podlozi
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 14:18
i zato mi je jebeno nevjerojatno da je danas u kladionici koeficijent na Nadala 5!!!!!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 14:32
nisi rekao da je prelijep 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 15:23
Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

i zato mi je jebeno nevjerojatno da je danas u kladionici koeficijent na Nadala 5!!!!!

pa onda ti lijepo stavi svu imovinu na nadala
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 15:38
odlična igra nadala u prvom setu za 0:6
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 15:52
da, samo što se u tenisu ponekad igra na 3 dobivena seta...
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 15:54
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

pa onda ti lijepo stavi svu imovinu na nadala

ja nemam imovine
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2006 u 15:55
ajde vas dvoje iditi na chat komentirat mec 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.