Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Framesi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Framesi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zerdec View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Framesi
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 01:26
Bok!

Kako da podesim framese za pojedini film?
To mi treba zbog titlova. Jer oni su npr. napravljeni za 25 FPS a film je npr. na 29.

Probal sam u Subtitle Workshopu i tam mogu promijenit (npr. s 29 na 25) ali kad to pokušam pohranit i gledat film preko BS Playera onda mi se film vrati na stare framese, tj. ne bude 25 nego 29.
medo
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 01:49
Prvo u GSpotu Codec Information otvori film da vidis u koliko je frejma.
Kada to vidis, otvori titl u subtitle workshopu i konvertuj u taj broj frejma.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 01:54
Cekaj, kako ne mozes da to sacuvas?  Kada konvertujes, valjda ih i sacuvas negde, pored izvornog titla dodajes i taj novi, sa odgovarajucim fps?
Recimo da neki konvertujes, i onda ces ici na save as.....ukucas mu ime i zadas lokaciju gde ces ga sacuvati. Neka me isprave pametniji, ima ih ovde pametnijih koji vise znaju oko titlova.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
zerdec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zerdec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 18:40
Ajde da pojednosavim pitanje - jel postoji koji program koji film koji je na 29 framesa pretvori u 25? 
medo
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 18:57
Lijepo ti reko beli - subtitle workshop i kad ga podesiš, onda save as. 
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 19:22
A da to nije malo komplikovanije? Mislim na konvertovanje filma.

Ažurirao BELI

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 20:27
pa objasni mu.
meni radi i ovako.
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 21:03
Originalno postovano od strane zerdec zerdec piše:

Ajde da pojednosavim pitanje - jel postoji koji program koji film koji je na 29 framesa pretvori u 25? 

LOL
Trebaš onda cijeli film reencodirat u 25 fps...
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 21:18
Originalno postovano od strane zerdec zerdec piše:

nesto ovak uzaludno mi nikad nje palo na pamet:((, mislim da se moze s virtualdubom

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2006 u 21:31
Da, moze...ali zasto tako nesto ludo ciniti kada je lakse i brze konvertovati titl u zeljeni FPS??????????

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.