Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje u vezi digitalne antene
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje u vezi digitalne antene

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jack View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje u vezi digitalne antene
    Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 22:47
znam da je vec pisano dosta o toj temi,ali nigdje nisam nasao odgovor na pitanje,dali se preko digitalne antene mogu gledati ex yu programi a da nisu kodirani,dakle Pink,Rts Bih,neki nasi programi Htv ,.Rtl,.,.molio bih samo da mi odgovore oni koji imaju vec digitalne,dajte ljudi pomozite sutra idem kupiti neki resiver pa me bas zanima dali se mogu gledati ti programi.,.hvala unaprijed.,
JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 00:30
preko dvb-t ne mozes ako na to mislis pod digitalna, ali ni to nije digitalna, mozes i obicnu analognu uhf antenu za to

ako si mislio na dvb-s (sat antena) mozes gledati neke srpske, da, ali ne bavim se gledanjem srpskih pa ne bih znao koj tocno dddddddddddddd
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 00:37
eto jack povedi legu spidija sutra da ide sa tobom u trgovinu
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 00:38

radi se TV MAX DIGITAL COMBO 6500,vidio sam u pevecu sa resiverom i 2 lnb+satelitski tanjur za nekih 600 kunica

JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 00:40

Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

eto jack povedi legu spidija sutra da ide sa tobom u trgovinu

pa vidis nije ti to losa ideja

JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 00:54

evo o ovome se radi jel valja to stogod:

TV-MAX

TV-MAX Combo 6500 FTA T+S
Kombinirani Digitalni Satelitski i Digitalni  Zemaljski prijemnik - 2 prijemnika u jednome.

• MPEG-2 Digital  DVB-S i DVB-T kompatibilnost
• Prijem FTA ( slobodnih ) TV i Radio kanala
• Satelitski i zemaljski programi na zajedničkoj listi
• Promjena kanala u vremenu manjem od 1 sekunde
• Automatsko i ručno pretraživanje satelita / transpondera
• Uređivanje osnovne liste kanala
• Uređivanje i kreiranje dodatnih lista kanala
• Automatsko i ručno selektiranje PAL / NTSC
• Dvije ugrađene igre ( Tetris, Snake)
• Hrvatski Izbornik
• Podrška višejezičnog tonskog zapisa
• 256 boja zaslona (OSD)
• Podrška podešavanja vremena u odnosu na GMT
• EPG programski vodič
• Slika uz EPG programski vodič
• Podrška višejezičnih podnaslova
• Teletext putem prijemnika
• RS 232 port za prijenos software-a sa računala na prijemnik
• SCART A/V izlazi za TV i VCR
• RCA CINCH Video izlaz
• RCA CINCH Audio Izlaz
• 0/12V priključak
• SPDIF digitalni audio izlaz
• DiSEqC 1.2 i 2.0 kontrola

JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 10:08
to cudo moze primati i dvb-s i dvb-t, no, bolje uzmi neki provjereni recevier za koji uvijek ima kljuceva

ako ti trebaju samo srbi i hrt/rtl/nova/hrt2(preko dvb-t) onda si uzmi ovo cudo
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 11:31

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

to cudo moze primati i dvb-s i dvb-t, no, bolje uzmi neki provjereni recevier za koji uvijek ima kljuceva

ako ti trebaju samo srbi i hrt/rtl/nova/hrt2(preko dvb-t) onda si uzmi ovo cudo

daj mi reci koji je provjereni reciver,ovaj bi uzeo za staroga a za sebe jos razmisljam koji,dali sto valjaju ovi

victory receiveri

Neotion601 o ovome sam nasao dosta toga i cini mi se ok,ali ipak bih volio cuti tvoju preporuku

JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 11:47
definitivno neotionbox 601 od "jeftinih"

dreambox neki od skupljih

pogledaj sat forum, samo govorim sto sam tamo vidio, ne kontam se bas u receviere

ali ipak je moja preporuka ss2 kartica za komp
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2006 u 16:48
speedy jel znas kakvog majstora za digitalne,trebao bih podesiti na postojecu satelitsku antenu 2 lnb,a kupio sam 2 digitalna resivera,pa ako znas nekoga tko bi mi to smontirao.
JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2006 u 16:49
ne znam, ja bih ti to dosao napravit ali ni meni nije uspjelo pa sam uzeo motor i lnb sa dva izlaza
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2006 u 16:56

pa to sad i ja moram uzeti lnb sa 2 izlaza,ja sam mislio da se moze spojiti ko na satelitskoj,ali ovdje je malo drugcije.Pregledao sam cijelu burzu,covjece nitko to ne montira,a do prije 2 godine bila ih je hrpa oglasa

JACK
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.