Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MARKOBJ-ODGOVOR
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MARKOBJ-ODGOVOR

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
markobj View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markobj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MARKOBJ-ODGOVOR
    Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:39

Tu sam već dosta dugo,obavio sam puno razmjena,puno puta popušio,puno ljudi mi se nije javilo kad sam ja njima poslao,i nikad nisam nikog prijavljivao,ima svakakvih budala,ja neću propast zbog par dvd-a a oni će uvijek ostat pićke,i onda me ovi poćnu pljuvat,čovjek s kojim se trebam mijenjat mi jučer javi da ima tema s mojim imenom, da li nekom nisam možda poslao, ako su mi javili da ne radi da li se možda nisam javljao na mail, da li se nisam svima ispričao ako ne radi i rekao da ću poslat, da li ovom jednom što se buni nisam rekao da ni meni ne radi sex i grad što mi je poslao, i da li mislite da je on meni poslao,nije, ali po meni se može pljuvat, svatko tko se mijenjao sa mnom je mogao ćekat da ja njemu prvo pošaljem, ovo troje što pljuje po meni je iz zadnje razmjene koje sam snimao na epro dvd-e koji su oćito bili loši kad njima ne radi, svima sam se ispričao i rekao da ću poslati, ali hvala što ste pokazali da ste pičke i mene stavili na forum koji je svima snimio i javljao se na mail a ljude koji kradu i ne javljaju se ništa, vidim šta sad i drugi ljudi misle zbog vas o meni i ne pada mi na pamet s nekim se više mijenjati,ima par normalnih ljudi koje sam našao na ovoj stranici t to je dovoljno,a speedyu ću se javit na mail,znaš i sam da sam ti napisao da ću ja tebi poslat pa da mi možeš poslat kad dobiješ, vjeruj mi da nisam takav čoban da mi se ide zajebat ljude za 20-tak kuna, hvala

I TO!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:44
Originalno postovano od strane markobj markobj piše:

a speedyu ću se javit na mail,znaš i sam da sam ti napisao da ću ja tebi poslat pa da mi možeš poslat kad dobiješ, vjeruj mi da nisam takav čoban da mi se ide zajebat ljude za 20-tak kuna, hvala

moras me razmjeti, ti si meni snimio ovih 12 dvda, ja sam tebi rekao da pricekaj koji tjedan da rijesim razmjene koje sa dogovorio prije tebe, cijelo vrijeme smo bili u kontaktu preko maila i sve, obecao sam da cu ti snimiti ovaj tjedan, ali vidim na forumu da DVD-ovi KOJE SI SNIMAO NE RADE, i kako da ja sada pristanem na razmjenu? moras m,e razumjeti, meni ne trebaju dvdovi koji ne rade a to isto mogu nabaviti negdje drugdje

ali nema veze, obavit cemo tu razmjenu, ako ne bude nesto radilo poslat ces mi ponovno i stvar rijesena

PS: i ja isti snimam na epro i nikad mi se nietko nije javio da mu nesto ne radi, NIKAD, a ja vec godinu dana snimam na njih

promijeni przilicu ili nest
Na vrh
markobj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markobj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:49
ma snimam i ja na njih,al kažem ti da je ovo troje iz zadnje razmjene, i da oćito ti nisu radili, ja tebe ne tražim da mi šalješ dok ne dobiješ moje, i tebi sam stavio na verbatim kako si tražio,mijenjao sam se sa 30-tak ljudi i samo me ovo 3-je pljuje,ja nikog ne tražim da mi šalje dok ne vidi da mu radi pa tako ni tebe, rade ti prijatelji, nisam pička i moja riječ nešto znači, pa čekam te 2 mjeseca,znači da mi je stalo do naše razmjene
I TO!
Na vrh
markobj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markobj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:01
evo još samo moram reći što sam sad rekao speedyu,ovo me je jako pogodilo iz razloga što mi jako puno ljudi nije poslalo poslije dogovora dvd-e tako da sam popušio sigurno 50 dvd-a u raznim razmjenama, siguran sam da nisam jedini koji je naletio na takve ljude, i onda doživim da se pljuje po meni koji je svima poslao, koji se svima javlja na mail, i koji se ispričao ako nešto nije radilo o iobećao da ću poslat ponovo, moram reć da sam se razočarao u ljude na ovoj stranici, ja sam tu jer volim gledat filmove i serije,neki nisu tu zbog toga!
I TO!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:02
ja sam ti poslao mail, nastavit cemo preko maila, a kada mi to dodje napisat cu ovdje na forum da li radi li ne

eto toliko
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:11

Originalno postovano od strane markobj markobj piše:

ovo me je jako pogodilo iz razloga što mi jako puno ljudi nije poslalo poslije dogovora dvd-e tako da sam popušio sigurno 50 dvd-a u raznim razmjenama, siguran sam da nisam jedini koji je naletio na takve ljude, i onda doživim da se pljuje po meni koji je svima poslao, koji se svima javlja na mail, i koji se ispričao ako nešto nije radilo o iobećao da ću poslat ponovo, moram reć da sam se razočarao u ljude na ovoj stranici, ja sam tu jer volim gledat filmove i serije,neki nisu tu zbog toga!

slažem se s markom da nije to zaslužio.

možemo li brisati ovaj topic? odnosno zatvoriti oba (sad tek vidim da ima 2, nisam bila 1 dan na forumu!)

Ažurirao kl0kan
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:15
nemoj nist brisat, obrisat cemo kad apravda bude zadovoljena 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:18

slažem se. još kad bi pravda stigla krive...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:21
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

slažem se. još kad bi pravda stigla krive...

pustimo to sad, to je za drugu temu

on topic:
da se razumijemo, ja nisam na nicijoj strani, meni ce marko to poslati i ako bude radilo sve oki ja cu ovdje napisati kako je trejd prosao, ako ne radi i sto su napisati

samo se nadam da ce ponovno poslati i ostalima kojima nije radilo
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:51

off topic

još kad bi schindler poslao svima koji čekaju...

Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 12:59
ja te sigurno markobj nisam pljuvao.samo sam se nadovezao da i meni nije radilo.rekao si da ti sex i grad nije radio u pržilici ,a na divx playeru jest.zato mislim da je problem u tvojoj pržilici.ali ako hoćeš poslat ću ti ponovo poslati-jebeš 20-30 kn,samo mi pošalji mojih par serija jer nažalost nije radilo.očito si naletio na krive discove.bez ljutnje
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 13:03
nadam se da ja nisam jedan od tih triju, jer ja te nisam vrijeđao... samo želim da odgovoriš na mailove... tj. da mi javiš šta je sa American Dad-om...

pozdrav

p.s. sve što je poslao, uredno je i radi... al fali ovo zadnje

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 13:04
tj. fali American Dad...

pozzz

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 13:05
ajde MARKOBJ odgovori na slj mail koji ću ti poslati...
pozzz

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 13:07
sorry zbog ovoliko postova, ali ako si ljut na mene, a nemaš zašto biti.. onda stvarno!!!!!!!!

odgovori na mail... moja tema nazvana markobj nije bila tzv. prijava, nego jednostavno pitanje i hvatanje pažnje...

pozzz

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 13:29

ako ne odgovara na mail, moraš mu se ovako obraćati, jasno.

odgovarajte na mailove, ljudi.

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 14:55

Evo moram se i ja ukljuciti u ovu raspravu.

Kao prvo mislim da je Zlatkohead napravio toliko zbrku oko jednoga filma da je to strasno,takve stvari se rijesavaju preko privatnih poruka,a ne ovako blatiti covjeka koda je napravio neznam sto.Osobno sam slao Marku bj neke serije koje je trazio od mene i nije bilo nekih problema,da me je htio prevariti mogao je,dakle ne cini mi se da je neki prevarant,a cini mi se da ste napali covjeka bezveze,i napravili vrlo ruznu sliku o njemu.Kao drugo i meni neki dvd nece prepoznati przilica,a uredno mi rade na dvd playeru,i kao trece Zlatkohead evo ja cu ti pokusati nabaviti taj film i poslati,i zadnja recenica ,ja sam dosad isto bio slao nekima ovdje sa foruma filmove,a nikad dosad nisam napisao njihovo ime,a radilo se o nekih 30 dvd koje nikad nisam dobio.Htio bih samo da se nitko ne nađe uvrijeđen , a pogotovo ti Zlatkohead jer mislim da u zadnje vrijeme samo su ovake teme aktivne.,pozdrav svima

JACK
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:03
isto to sam i ja rekao klokanici preko icq-a

zlatko je napravio frku zbog jednog jebenog DVDa(ne CDa), sta bi tek bilo da mu ovaj nije poslao 30 DVDa??????

i inace zlatko pokrece ovakve teme, svaki puta kada ima neku razmjenu, ja sam pokrenuo sam jednom da pitam da li se netko mijenjao(bas je marko bio u pitanju), dobio sam odgovor da je i da je sve bilo u redu i zamolio klokana da obrise temu(da marko ne bude uvrijedjen ili nesto)

ali kako zlatko kaze "samo mu je htio obratiti paznju" (kao i meni kada sam mu BESPLATNO, pazi - BESPLATNO slao neki DVD)

a da sam dobio neku zahvalu ovdje na forumu kada mu je stiglo - NISAM DOBIO ZAHVALU, ljudi samo znaju srat o drugima i kritizirati ih a ne hvaliti ih
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:10
ajde ljudi ne serite! nisam ja nikoga vrijeđao...
speedy - dobio si ti zahvalu preko maila...

p.s. pokrenuh temu samo zato što mi ne odgovara na mailove, i sad na ovaj zadnji nije odgovorio... pokrećem ovakve teme samo kada nešto kasni, a ne svaki put kada trejdam, stoga ne serite, molim vas!

p.s. 2 i ne radi se o filmu, nego seriji, i to dvije sezone...

ajd Klokanice zatvori ovo, a ja ću taj dvd morat zaboravit...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 15:14
dobio sam zahvalu na mail (nisam je ni trazio) ALI SI PREKO FORUMA TRAZIO MOJU POZORNOST pa sta onda nisi NA FORUMU I ZAHVALIO????? o tome se radi

nitko ne sere, samo ti govorimo da ne otvaras teme ako ti nesto kasni MJESEC DANA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.