Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deljenje DVD-ija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deljenje DVD-ija

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Deljenje DVD-ija
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 20:29
Da li postoji neki program pomocu kog bih mogla da podelim DVD filmove koji su narezani na dual diskovima na 2 dela i onda da ih nerezem na obicne DVD diskove jer ako npr srinkujem film koji je 8gb slika bude ocajna
Hvala unapred!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2006 u 22:06
ima jedan prog ali ne sjecam se imena

ali ja bih to radio(kada bih radio) sa novim authoriziranjem DVDa

1. izvadim film sa dvd decrypterom(ali tako da bude dva dijela)
2. napravim 2 dvda sa dvd-lab pro, izbornik, titl, sve
3. snimim preko nere na 2 DVDa

mogu ti sve objasniti preko ICQ-a
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 22:37
dvd fab Platinum u par poteza ti podeli film na dva dela.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 22:51
to je taj da 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 23:27
Jako dobra stvar.Zamisli da ti je dvda dual lyer i da ti je main movie 7,5 gb,nema leba da gai ąrinkujeą i da dobijeą extra kvalitet.On ga smanj za 3gb i onda dobijeą divx,a sa ovim programom ga podelią na 2 dela i imaą i meni i sve ti je ostalo isto.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 09:54
i puno je lakse opd moje metode 
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 21:02
ok...ja u onom topicu gore nisam mislio na dual layer dvd, al dobro... ovih su dana
svi nadrkani na taj spam i zbog tih nekih neposlanih pošiljki, pa gubim i smisao posjećivanja ovog foruma...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 21:21
kako nisi mislio na dual layer dvd pa reko si dvd od 7 i po a to mora biti dual layer 
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 21:25
tvoje pitanje je bilo

" kako da spržim bilo koji originalni dvd(znači 7 i neš GB) a da ne gubi na kvaliteti(znači,nema shrinkanja) ?? "

a odgovor glasi da ili kupis dual layer dvd koji ima 8 i po gigabajta a kosta 35 kn ili podijeli dvd po principu koji je gore naveden i sprzi dva dvda
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 21:48
čekaj...jel dual layer onaj koji se čita s obje strane??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 21:59
to sam i ja mislila ali ima i onih koji imaju s jedne strane narezano 8 bg. Ispravite me ako gresim

Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:09
znaci postoje dvdove po kojima se moze przit s obje strane zanimljivo

ja ih jos nisam vidio
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:18
Postoje,postoje....
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:32
Originalno postovano od strane nikica008 nikica008 piše:

ja ih jos nisam vidio

aj da doživim da i ti neš ne znaš...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:35
i mene sad zanima...znači imam original dvd-jednoslojni-al ipak oko 7gb...i kako ga sad presnimit da ne gubi kvalitetu??
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:47

ja ih jos nisam vidio

Ja sam uzimala seriju u video klubu gde je 4 ep narezano sa jedne strane a 4 sa druge, tako da postoje

Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:56
ja u video klubu samo posudjujem dvdove dvoslojne ali sve im pise sa jedne strane i to je dual layer kolko ja znam
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 22:59
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

ja ih jos nisam vidio

aj da doživim da i ti neš ne znaš...

ja neznam dosta toga

a sto se tice kako presnimiti neznam kolko cu morat ponavljat ili kupi dvdod 8 i po giga i podijeli ovaj tvoj na dva dvda od 4 i po i sprzi dva diska
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:01
ali kako to onda izgleda???npr. film traje 100minuta...šta je onda na 1dvdu prva polovica filma, a na drugom druga??
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 23:08
to ti program podijeli na dva dvda skini

dvd fab platinum

ali lakse ti je da kupis dvd od 8 i  po giga
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.