Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD i CD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD i CD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
adam View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD i CD
    Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:38
da li netko želi napisati koji cdi i dvdi su najkvalitetniji???? Verbatim, memorex ili epro ili??? da li je kvark zaista sra..e ili?? može li netko reći???
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:42
Verbatim je best

kvark jest šit ali ne najšit
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 19:03
epro je best buy
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 19:33
ja sam za epro
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 19:47
osobno koristim
Verbatim - 3kn
Traxdata - 2,70 kn
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 19:54

traxdata cd

traxdata dvd

meni najbolji

traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 22:11
Ja osobno koristim Kvark i zadovoljan sam sa njima.
Firefox user
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 10:44
traxdata i verbatim,verbatim i samo verbatim...ovo se odnosi na DVD-ove,cd-e ne koristim pa nebi komentirala,a da li je kvark sh*t,po meni je,jer koje kod filmove sam dobila u razmjenama bar jedan ili dva filma gore nisu radila,a isto je tako bilo dok sam si ja snimala na kvark,a sve je bilo na nizim brzinama...pa eto ko voli nek izvoli,al ja kvark organski ne podnosim,i jos neke al neda mi se sad nabrajati

Ažurirao Seven Of Nine
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 11:04
ja koristim Traxdatu DVD (2.30kn), a CD.ove nisam kupio niti jedan već godinu dana...a dobra iskustva su mi i s verbatimom, epro, memorex i aritom...
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 13:46
Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

osobno koristim
Verbatim - 3kn
Traxdata - 2,70 kn

Di ima Traxdata za 2.70?   i Dngy kazes za 2.3? Pa cim nadjem idem odmah 100 komada kupiti. Najnize sto sam nasao bilo je 3 kn komad.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 13:50

traxdata 3,20kn-to samo kad je neka akcija

verbatim 3,70

Ažurirao dejan-sl
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 14:03
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Originalno postovano od strane Dr. Jackil Dr. Jackil piše:

osobno koristim
Verbatim - 3kn
Traxdata - 2,70 kn

Di ima Traxdata za 2.70?   i Dngy kazes za 2.3? Pa cim nadjem idem odmah 100 komada kupiti. Najnize sto sam nasao bilo je 3 kn komad.

Imas u Ozaljskoj, kad krenes sa tresnjevackog placa prema nehajskoj, prije prvog semafora, tako reci preko puta FINE u ozaljskoj. Verbatin je 3 kn, a traxdata jeftinija nesto mali. Ducan je mali.
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 14:10
Ja dok sam u zagrebu Verbatim nabavljam za 3.20 (u vemilu), ali većinom kupujem u bjelovaru, u jednoj prodavaonici inf. opreme Traxdatu za 2.30, jer dobijem popust na količinu i gotovinu...  
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 14:12
uostalom u vemilu je traxdata 2.70 tako da ni to nije skupo...to naravno ako kupiš 100 komada..
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 16:12
A jel valjaju Platinet diskovi?

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 18:04
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

A jel valjaju Platinet diskovi?

Za ove prvi put čujem!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 18:34
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

uostalom u vemilu je traxdata 2.70 tako da ni to nije skupo...to naravno ako kupiš 100 komada..

Znaci da si tu negdje blizu vrbana. Je samo je nezgodno kaj u vemilu ne mozes kupiti na komad, a u ozaljskoj  ti da na komad ili oces pakovanja,a ista cjena 3knverbatin/2,70kn traxdata
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 20:09
Ja sam pitao prodavaca koji radi koji kvarj je najbolji, lik kaze, kvark  1-4x i 1-16x se pravi u nekoj znj firmi a kvark 1-8x se pravi u Sonyu.
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 20:45
ak se ne varam sonny uoce ne radi opticke medije. postoji mnogo vrsta opt. medija al u svijetu postoji svega 5-6 proizvodjaca.  najoblji od svih medija su taiyo yuden cd/dvd mediji.
u posljednje vrijeme u najsirem luku zaobilazim kvark, arithu, princo..... srebrene traxdata mi je ok, a "pastelni" verbatim (TY proizvodjac) zakon.
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:44

traxdata, arita.... sony al on je jako skup

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.