Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tomislave Peicu (Schindleru)!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tomislave Peicu (Schindleru)!!!

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tomislave Peicu (Schindleru)!!!
    Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 00:40
Zar zbilja nijedan tvoj trade ne može proći glatko, da ti se ne mora pisati specijalna zamolba da pošalješ što si dužan??
Lijepo te molim da našem kolegi Emilu smjesta pošalješ njegovih 30 DVD-ja.
Ovdje je potvrda, imam i kopije tvojih mailova, ali se nadam da neću morati sve to smeće iznosit na javno...

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 00:46
pa zar opet tomo.šta se lega to sa tobom dešava,da se nisi zaljubio
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 00:54

eeeeej 30 DVDova

aaaaa uuuuu brate....

aaaa u jel ono datum... početak petog mjeseca

Ažurirao komunjara
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 00:58
Da, 09.05. Skoro dva mjeseca 
I uvijek isti izgovori: pokvaren komp, pržilica, bio sam na putu, itd, itd.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 09:39
jako čudno...

no, nadam se da će on to ispravit

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 10:31
nekim ljudima stvarno nije dosta na lijep nacin nesto reci,jednom sam tom schindleru poslala pm i nije mi nista odg,tamo prije 2 ili 3 mjeseca,sad si mislim hvala nebesima da mi nije odg,mozda bi se dogovorili za trade ja bi njemu poslala,a natrag nebi dobila nista,taj tip me sigurno nece vidjet da mijenjam s njim,a vidite i vi ostali da stalno nesto mulja,pa mi nije jasno koji vas vrag vuce da s njim mijenjate,ajd da je jedini na forumu od kojeg se nesto moze nabaviti,ok,ali ovak mi stvarno nije jasno zasto mijenjate i dalje s njim.ili pricekajte da on vama prvi posalje pa kada stigne saljite vi njemu.i taj nick schindler mu uz takvo ponasanje uopce ne pase,jer pravi schindler nebi radio takve gadarije.

toliko od mene 
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 11:29
e, tomo, tomo 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 11:44
trebamo se udružiti nas 5-6 odavde koji će biti istjerivači dugova.
znači kad neko zajebe mi se nađemo i idemo ga razbit, a potom slike objavljujemo ovdje za upozorenje ostalim krticama
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 11:49
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 12:23
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

trebamo se udružiti nas 5-6 odavde koji će biti istjerivači dugova.znači kad neko zajebe mi se nađemo i idemo ga razbit, a potom slike objavljujemo ovdje za upozorenje ostalim krticama

Bravo,ali kako nekog razbiti ako je u drugoj državi?Poslat mu zemlja,zemlja raketu i gotova stvar!
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 12:57

Sta ima veze.Desava se to.Ti posaljes nekome, a taj tebi ne posalje :)

Desava se i najboljim
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 13:28
ja sam mijenjao sa Tomom već tri puta, sve išlo uredu...
sad da ga izbjegavam ak nešto bude imao što trebam, nema potrebe...
a i blizu smo, odem autom po to što trebam...

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 13:36
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

i taj nick schindler mu uz takvo ponasanje uopce ne pase,jer pravi schindler nebi radio takve gadarije.

toliko od mene 

Ne bi naravno to radio      , pravi Sindler bi ti jos extra DVDe poslao. 
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 21:30
schindleru!
javi se tijekom 24 sata, ili ćeš na crnu listu.
već si davno trebo bit tamo.
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 21:55

Zar ima i to :)

Desava se i najboljim
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 21:55
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

vidite i vi ostali da stalno nesto mulja,pa mi nije jasno koji vas vrag vuce da s njim mijenjate,ajd da je jedini na forumu od kojeg se nesto moze nabaviti,ok,ali ovak mi stvarno nije jasno zasto mijenjate i dalje s njim.

schindler prije nije muljao, poceo je to nedavno. ja sam srecom moje dvde dobio.
s njim sam uvijek mjenjao radi toga sto ima strasno dobrih filmova, vjerovatno najbolju kolekciju u cro.
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 21:58
i ja sam svoje dobio i to tek neki dan.ma sigurno mu opet nešto nevalja sa kompom jel mu moram poslat oko 6-7dvd-a a nejavlja mi se već par dana za odabir što treba
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:00
nazovite ga na tel/mob 
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:01
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

s njim sam uvijek mjenjao radi toga sto ima strasno dobrih filmova, vjerovatno najbolju kolekciju u cro.

Pa i ja bih imala najbolju kolekciju kad bi svi meni slali a ja nikom

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2006 u 22:04

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

nazovite ga na tel/mob 

prestao se javljati na pozive i mailove

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,938 sekundi.