Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Standard DiVX Player pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Standard DiVX Player pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kicasupermen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kicasupermen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Standard DiVX Player pomoc
    Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 17:19

Zdravo svima,imam jedan problem.Imam(kucni) divx plejer marke standard model sr 3540.kada narezem neki film na cd i pokusam da ga odgledam,nece da prikaze titl.koristim nero7 za rezanje.rezao sam sa 4x,subtitl je u formatu .srt i istog je naziva kao i film.poludeo sam vise probajuci.moze li mi neko od vas pomoci.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kicasupermen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 23:01
Neka mi neko kaze bar kako da vidim ko je proizvodjac mog uredjaja,posto po njegovom pravom imenu ne mogu da ga nadjem nigde.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 00:42
probaj da ti prevod bude isti naziv kao film pa dodas _srp ili _cro u nastavku imena titla

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kicasupermen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 15:01
nisam bas dobro razumeo: na primer ovako: imefilma.srt_srp?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 15:37
imefilma_srp.srt :)

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kicasupermen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 16:18
tako znaci.evo probam odmah i javljam.hvala veliko u svakom slucaju
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 15:24
i je li ti uspjelo???
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 15:57
oćel meni neko reći koliko je sigurno updejtovati sonijev firmer  
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kicasupermen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 16:44
ne.na zalost nista.probao sam sve moguce kombinacije i nista
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 20:19
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

oćel meni neko reći koliko je sigurno updejtovati sonijev firmer  

Ako ti ne nestane struje dok ga radis, i ako ti FW iole valja, trebalo bi da bude sve OK !!!
Vladika
Na vrh
Mahatma Gadhni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mahatma Gadhni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 20:50

Originalno postovano od strane kicasupermen kicasupermen piše:

ne.na zalost nista.probao sam sve moguce kombinacije i nista

probaj naci .sub ili .txt titlove za taj film. mislim da neki stariji playeri ne podrzavaju sve formate titlova.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kicasupermen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 22:25

sve sam uradio.konvertovao sam u sve moguce formate,i nista.upravo sam skinuo i probao "divx cd test",samo ne mogu da pronadjem koju kombinaciju dugmadi da upotrebim da startujem upgrade.samo hoce da cita .sub od vobsub.uopste mi nije jasno.sigurno negde gresim.gledao sam jedan cd na kom je divx film sa nasim titlom.i cita.na cd-u je i fajl koji je napravljen pomocu "cd autostrt".i to sam pokusao,ali nisam uspeo.verovatno nervoza,i nepaznja.pokusacu ponovo.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.