Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa uploadom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa uploadom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
archibald View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj archibald Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa uploadom
    Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 23:14

imam problem sa uploadom titlova, zna li neko sta je u pitanju?

Hvala

archibald
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 23:18
moras biti konkretniji ako hoces pomoc, sto tocno ne valja, ovako trazis cijele tutprijale step by step
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 23:20
daj malo neke pojedinosti...što, kako...
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2006 u 23:58
Recimo kod mene se uopće ne pojavljuje obrazac za upload titlova, ulogiram se al' kad se vratim na početnu stranu opet piše "Dobro došao gostu, molim te lijepo il' se logiraj il' se registriraj"(naravno na engleskom) i nema nigdje tog sh*ta za upload. Već sam tražio pomoć za taj problem al' sam dobio odgovore tipa "logiraj se" ili "stavi u zip i uploaduj", mislim ono znam da djelujem otrcano al' toliko znam i sam. Jel' ima netko kakvu normalnu ideju u čemu bi mogao biti problem? Koristim Mozillu, pokuš'o sam i sa Explorerom pa ništa. Kod kolege sam vidio da ima na svojem editoru i opciju stavljanja fajlova direktno sa harda (?!!!), što ja na svojem nemam.
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 00:18

mate, svi imamo tu opciju, ali ne radi (bar meni ne).

samo iz IE možeš uploadat title.

nije moguće da ti još ne radi upload??!

Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 00:19
Jeb, ja nemam ni tu opciju. Jel to zato što sam crnac?
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 00:24

Ja sam je imala i dok sam bila Adebisi

Evo sad sam uploadala makedonski titl na opšte zadovoljstvo. Super radi upload!

Na vrh
st4rbuck View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st4rbuck Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 01:00
Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

Jel' ima netko kakvu normalnu ideju u čemu bi mogao biti problem? Koristim Mozillu, pokuš'o sam i sa Explorerom pa ništa.

problem je u cookijema... koji se negdje jos cuvaju (valjda u registriju) i to i onda kad obrises sve cookije pomocu explorera ili firefoxa...

ja sam taj problem (isti kao tvoj) rjesila tako da sam otvorila novi account (novo ime), dopustila sve cookije iz explorera i onda iz explorera mogu uploadati titlove.. jedino na taj nacin me zapamtio na prvoj stranici kad se ulogiram.. a sa starim accountom sam uvijek bila guest...

vjerovatno se moze jos na neki nacin rjesiti, ali ja ga nisam otkrila, a i nitko nije imao nikakvo rjesenje kad sam pitala...

nekad bila Mrs.Smith
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 02:14

Originalno postovano od strane st4rbuck st4rbuck piše:

vjerovatno se moze jos na neki nacin rjesiti, ali ja ga nisam otkrila, a i nitko nije imao nikakvo rjesenje kad sam pitala...

Izgleda da ne može, hvala na trudu. Pusa.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 02:23

Originalno postovano od strane Mate Mišo Kova& Mate Mišo Kova& piše:

Jeb, ja nemam ni tu opciju. Jel to zato što sam crnac?

Eh, što si mi bio lep s tom cigarom.

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 02:33
Sta je ovo, jel sam ja to predugo budan ili ima dva Mate Mise Kovaca?  

Nisam do sada primjetio uopce 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 02:34

Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Sta je ovo, jel sam ja to predugo budan ili ima dva Mate Mise Kovaca?  

Nisam do sada primjetio uopce 

Rista, idi spavat.

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 02:43
Sta je ovo sad, odakle tebi 153 postova za 2 sata?  

Idem spavat bolje 
Na vrh
archibald View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj archibald Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 22:37
uspio sam.danas sve radi ok.
archibald
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 23:29
ne radi mi upload ni sa zip ni sa rar

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 01:22
samo sa zip iz IE. uz puno dobre volje...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.