Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD serije u nas
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD serije u nas

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
goran-visnjic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran-visnjic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD serije u nas
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 18:38

uskoro če izači ove serije u nas na DVD, to sam u videotekama vidio kataloge a i neke su mi kuče na mail odgovorile da če ovo izači:

- North & South (mini serija)
- 4400 (Season 1)
- Deadwood (Season 2)
- Desperate Housewives (Season 1)
- Friends (Season 6,7,8,9)
- Lost (Season 1)
- Rome

Ovo je što je do sada izašlo od serija u nas na DVD:

- Smallville (prve 3. sezone)
- Kung Fu (Season 1)
- Mr. Bean (sve)
- Gilmore Girls (Season 2)
- Deadwood (Season 1)
- The Dead Zone (Season 1)
- Friends (Sezone 1,2,3,4,5,10)
- The Sopranos (prvih 5. sezona)
- Sex and the City (Season 6)
- Without a Trace (Season 1)

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran-visnjic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 18:43
na drugim forumima pričaju da bi sada jutarnji list tribao početi izdavati seriju FAWLTY TOWERS s John Cleese u ulozi, da li ko zna što o tome
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 19:29
navodno krece ovaj tjedan
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 20:06
ko izdaje LOST???
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goran-visnjic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 21:56
continental film mi je rekao da u sljedećih 4 tjedna će izači LOST I KUČANICE
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:11
ajde da i to dočekam...
zna li se cijena?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:12
nece biti manje od 600 kuna sezona losta
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:37
sad baš razmišljam dal se isplati to....

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:38
kupis od pirata za max 200 kuna
Na vrh
Spectre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Spectre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:39

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

nece biti manje od 600 kuna sezona losta

Mislim da hoće, ali neće manje od 500 budući da je Smallville oko 470, a Lost ima samo 3 epizode više u sezoni.

Ja se veselim 4400 prvoj sezoni. Po mojoj procjeni cijena bi trebala biti između 200 i 300 kuna... nadam se, mislim, ne mogu staviti višu cijenu na sezonu od 5 epizoda na dva dvda bez dodataka.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:42
ma imam ja to sve...(dvd-rip)..al ono-dodatni sadržaji..original dvd-i ,coveri...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:42
Originalno postovano od strane Spectre Spectre piše:

Mislim da hoće, ali neće manje od 500 budući da je Smallville oko 470, a Lost ima samo 3 epizode više u sezoni.

Ja se veselim 4400 prvoj sezoni. Po mojoj procjeni cijena bi trebala biti između 200 i 300 kuna... nadam se, mislim, ne mogu staviti višu cijenu na sezonu od 5 epizoda na dva dvda bez dodataka.

ja sam racunao po cijenama na amazonu

1. sezona dolazi u dva dijela, prvi dio 30 funti a drugi 16

dakle, 500 kuna, a biti ce sigurno barem 100 kuna vise

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:47
ma daj mi link toga di ti vidiš da je u dva dijela...jel sam glup il slijep,il oboje, vidio sam kompletnu prvu sezonu zajedno...bez dijelova...za 40dolara(amerika,naravno)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:49
amazon co uk
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:53
a što je onda ovo ?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:54
$59.99
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:56
a jebiga...ima i rabljenih od $39.99
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:58
+postarina i carina  ali cak mislim da amarika ne salje u hr

PS: part1 and part2 on amazon.co.uk

ali nije uopce bitno, recimo da bude kod nas 500 kuna, oces li dati toliko?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2006 u 23:58
dat će stari(iako to još ne zna)...

Ažurirao spooking93
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2006 u 00:00
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,139 sekundi.