Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Help With Croatian Hip Hop
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Help With Croatian Hip Hop

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
antiant View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antiant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Help With Croatian Hip Hop
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 02:49
ok...i can't even read croatian at all, but i mangaged to register on here by guessing lol...first of all i'm looking for Croatian Hip Hop, i haven't heard much and i would like to get into some of it, so far the only people i have or heard of is The Beat Fleet, Elemental and Tram 11 also heard of Edo M. but haven't had a chance to listen to his stuff yet as it's hard to find here especially living in the U.S. plus i wouldn't know where to look on any torrent sites, if anyone would like to trade via IM/msn/yahoo/aim let me know i have all kinds of music...anyone here speak english it's the only language i know, unforunately? help would be GREATLY APPRECIATED! Thanks in advance
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 12:29
cek, jo men oce stvari od ede ak se ne varam?
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 18:33
antiant,i know a little bit of english,but i have a 56k modem...maybe in future i have a fast internet.like is adsl,and then we might trade stuff via mail...if you wish.i hope that i have some day fast internet connection.soon!!!

Ažurirao Seven Of Nine
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 19:01
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

cek, jo men oce stvari od ede ak se ne varam?

Kaže da bi od ede majke,elementala,i tram11,ako se ne varam
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2006 u 20:19
jeste glupi, to netko zafrkava, razmislite malo
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 01:29
ja nisam htio nista pisat i slat tipa u rodni kraj i nek se
pravi pametan dalje jer reko pa ko ce mu povjerovat.
kad ono sam speedy skuzio
i dobro vam reko "razmislite malo"
amer koji trazi hrvatsku hip hop scenu, pa
to je ko da hoces kupit albansku marku televizora
Na vrh
antiant View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antiant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 03:28
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

antiant,i know a little bit of english,but i have a 56k modem...maybe in future i have a fast internet.like is adsl,and then we might trade stuff via mail...if you wish.i hope that i have some day fast internet connection.soon!!!

thanks anyways...do you know anyone here who knows a lot about Croatian Hip Hop and speaks english and is willing to trade with me? I can't even read what the others are saying lol
Na vrh
antiant View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antiant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 03:43
u redu ja ne mogu ravan čitanje Hrvatski at svi , ali ja mangan to registar na ovdje mimo nagađanje lol. prije svega i'm obličje za Hrvatski Bedro Poskok , ja nema čuti velik dio i želio bi da biste dobili u neki od Internet , u tolikoj mjeri da jedini narod imam ili čuti od je Tući Flota , Elementaran i Tramvaj 11 isto tako čuti od Edo M. ali nema je Chanel to slušajte njegov građa još kao it's tvrdo pronaći ovdje napose prebivanje in U.S. više ja će znati gdje svi to motriti bilo koji bujica položaj , ako bilo tko će voljeti trgovati preko IM msn / ehej / cilj pustiti mene znati imam svi rod od glazba. bilo tko ovdje govoriti engleski jezik it's jedini jezik ja znati unforunately? pomoć bi bilo MNOGO Poštovati! Hvala unaprijed. JA ne govoriti Hrvatski ( žalostan ) i JA jedini govoriti Engleski jezik , ja sam koristeći prevoditelj i težak , uzdanica te momački shvatiti ovaj
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 11:55
huhuh koji prijevod...

evo još jedne činjenice po kojoj bi mogao biti varalica: napisao je thanks anyways?!?!? piše se thanks anyway... vjerojatno je to netko sa Balkana, jer vidi se da ne zna engleski... i ak je Amer, valjd bi trebao znat njihovu gramatiku...

a i na kraju Ameri su glupi, pa možd i nije neki zajed... tko zna...

u sam nasro... eto toliko!

pozzz

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 11:57
i još nešto... HIP HOP je kultura, obleka i ponašanje, a ne mjuza... RAP je proizvod te kulture, te i mjuza...

čudno što to taj tzv. Amer ne zna...

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 13:08
uopce me ne zanima dal je varalica ili ne.kaze da bi mijenjao mjuzu preko maila.znaci ako ti ne posalje ne saljes ni ti njemu,sto se mucis s glupostima je varalica ili ne,pa nismo detektivi.ai i malo sam se htjela pohvalit da znam eng,nema tu nist loseg
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 13:56
evo ja znam fenomenalno engleski

pozzz

Na vrh
antiant View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antiant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 23:40
well if anyone would like to help me out here i would be thankful, you can contact me on an instant messenger if you have one (yahoo - antiant22, aol - hotflashyoass, and msn - antiant83@hotmail.com) I am not a fake, i am just a fan of music and i want to be introduced to Croatian Hip Hop because i would like to learn about it and hear it that is all, but it seems to me you guys do not really want to help me out also if you don't believe me, here is what i got (music) http://www.xanga.com/musicisuniversal
http://www.last.fm/user/antiant

Ažurirao antiant
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 00:37
Hip-Hop je sranje a Amerikanci su pičke, mada svaka čast za prevod...
Ignorance is bless.
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2006 u 21:32
uf, jeste ga zblatili, tuzit ce vas tati, mami i irakancima pa cete dobit svoje!!
da,i bas, di je naso titlovi.net za looking hrvatske mjuze?? malo je stupid!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2006 u 21:35
Pripremite odvjetnike
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2006 u 21:43
Svi koji ste bljuvali po njemu završit će te upravo ovdjeiIli će vas ovako zarobit
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.