Server Error in Forum Application
An error has occurred while writing to the database.
Please contact the Forum Administrator.

Support Error Code:- err_SQLServer_getSessionData()_save_new_session_data
File Name:- functions_session_data.asp
Forum Version:- 11.01

Error details:-
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
Violation of PRIMARY KEY constraint 'PK__tblSession__26EFBBC6'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.tblSession'. The duplicate key value is (7321666z36a91329a752d4bf2c9b946186,1427777778).

traži se... - Titlovi.com forum
Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - traži se...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

traži se...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: traži se...
    Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2006 u 10:38
već mjesec dana ugovaram s Jaap-om trejd serije ER...
tip je jako zauzet, pa mu pokušavam ovako povući pažnju, slao sam već brdo pm-ova...

Jaap-e javi se, pa da odmah lupimo trejd, bez daljnjeg čekanja!

pozzz

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2006 u 10:40
i još nešto...

tražim American Dad!, epke 104-123 ... 201-207

za neke sam već dogovorio trejd, al nek ipak vidim tko ima to!
trenutno to i skidam, al imam brdo toga za skidat, pa...

i ako netko ima od Family Guy-a sljedeće epke:
  504-517

pozzz

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2006 u 20:45
meni se isto ne javlja,niti me ne zanima vise ta razmjena,ak dobijem malo brzi net skinut cu si sama,nemam namjeru nikoga moljakat,ja isto radim i imam brdo obaveza,pa se nekako guraju razmjene...

e Zlatko,ako tako zelis E.R. zasto si sad kad mozes sam ne skines???meni je bolja ta serija nego american dad.
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2006 u 22:17
SPAM!!!!!!!!!

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2006 u 01:03
Spam je ovo!!!!
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2006 u 01:04

Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

već mjesec dana ugovaram s Jaap-om trejd serije ER...

imam ja tu seriju 2 sezone

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2006 u 11:34
haha... ER nije ravna American Dad-u! ne skidam jer nemam flat... i nisam nigdje našao...

čuvam promet za serije poput simpsona, family guya i american dad-a!... koje to zaslužuju...

ER hoću samo da se prisjetim... inače, nije baš nešt...

pozzz

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2006 u 11:35
deki, prve dvije sezone? ili...

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2006 u 13:13
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Spam je ovo!!!!

Šta ste se uživili u to Spamanje,i kao prvo ovo nije spamanje.
Firefox user
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2006 u 13:45

Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

deki, prve dvije sezone? ili...

da lega prve dvije,al mi druga nije kompletna.

ma i meni se ovaj jaap javio,dođe pusti buvu pa ga nema po mjesec dana

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2006 u 19:18
E.R. nije ravna American Dad-u...pricaj u svoje ime.simpsone ti ima svaki drugi lik na forumu,pa mi nije jasno sto se imas cuvati,tj.promet.ja sam bila negdje nasla E.R. i to DVD-rip cini mi se 11 sezona je bilo na toj stranici,i nije bila torrent.ma nije bitno,neznam sad vise,sad zacas dok dobim brzi net ako ju nadjem cu ju skinut,al za vlastitu upotrebu,nece ici u katalog za razmjene
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2006 u 19:35

Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

.ma nije bitno,neznam sad vise,sad zacas dok dobim brzi net ako ju nadjem cu ju skinut,al za vlastitu upotrebu,nece ici u katalog za razmjene

cicijo

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2006 u 10:34
možda se čuvam što imam promet od 2 GB? a? malo razmišljaj i sjeti se prijašnjih topica...

rado bi ja sve skidao, al da mi je flat!

to što neće ić u kataloge za razmjenu

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2006 u 10:38
inače čuvam promet od 2 GB samo za family guy i american dad! (american dad se piše sa !)... i to nema svaki drugi na titlovima... Simpsone da, ali ovo koliko smo iz prošlih topica vidjeli, ne...

i ne čuvam za simpsone, jer njih sam nabavio sve...

JAAP-e javi se!!!!!!!!!!!!!!!!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2006 u 11:27
boli mene dal je american dad,american dad! ili americka krava,tak da postedi me.ja cu s ovim svojim netom moc skidat koliko mi srce izdrzi takav napor,jer nema ogranicenja ni uploada ni downloada!!!a ovo s tim max adsl-ima mi je totalna idiotarija,jer dok gledas za najjeftiniji paket das 100 kn,a mozes si skinut stvari za 1 cd,ma daj molim te,nebi za to dala lovu da me koljes.a sto se tice simpsona,sam si gore napisao da se cuvas za njih,makar oni su mi super nemam nist protiv njih.nemam nist protiv nicega,al ne volim da me se provocira u poluzdrav mozak
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2006 u 16:03
okej, jebe mi se...
nisam nikog provociro...
nisam tebi srao zbog american dad, niti nikome,
nego samo hoću da ljudi znaju kak se piše...

rado bih ja flat, no, nema para za to , jebiga
uzeo bi taj xnet, al kad ga nema kod mene, samo max i xxl adsl

p.s. našao sam torrente za ER...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.