Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bratstvo i Sestrinstvo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bratstvo i Sestrinstvo

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
klaki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bratstvo i Sestrinstvo
    Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 14:07

Odakle dolazite ljudi? 

Iz kojih ste krajeva?

Cime se bavite?

Pricajte malo o sebi.

Pozdrav iz Beograda.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 15:13
Evo ja ću biti prvi.

Dolazim iz Kaštel Gomilice
Bavim ti se svime s svačim
A šta da ti pričam o seb.Dobar sam i pošten građanin
Pozdrav iz Kaštela Klaki

Firefox user
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 16:01

Ja sam iz Beograda i Novog Sada. Studiram, prevodim, volim stare francuske filmove, slusam Gioru Feidmana, omiljena pjesma Barbara, glumci Christopher Meloni in Adewale Akinnoye Agbaje, režiserji braća Koen, jezik slovenski, omiljeni lik Ken Park.

Šta reći o meni?

...''kakvo smeće, a dobar čovjek...''

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 16:31
Ja sam iz Kraljeva i trenutno mi je jedina opsesija moje dete koje sutra puni 3 meseca...ne znam da li ostali imaju decu (ma verovatno jedan deo ima)
i obozavam filmove sa Son Konerijem, kao i  stare filmove uopste.
Dzon Ford,  Bili Vajdler, Hauard Hoks,  Caplin, Baster Kiton, Kurosava, Tarkovski, Frenk Kapra, Sergej Ajzenstain, .....

Al, jebiga, za mnoge od tih filmova nema prevoda. A slab sam prevodioc. Zapravo i nisam prevodioc.  Kao sto vidite iz postova imam yebeno prljav jezik (bez dlake na jeziku).  A vremena za uskladjivanje ovih neispravnih titlova malo. Treba i snimati druge filmove, sa satelita.

Veliki pozdrav Bratstvu ( i sestrinstvu naravno) filmofila.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 16:52
Ja sam Ante iz jednog malog gradića u Slavoniji 1500 km jugo-istočno od Amsterdama. Volim downloadati titlove, al' ih ne znam uploadati. Neka mi netko objasni molim, ne znam još sam mali. Pusa svima pa i pederima.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 17:22
Spakuj  u zip i uploaduj, naravno moras biti ulogovan da bi uradio upload.

Ažurirao BELI
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 17:40
Hvala Beli, al' problem je u tom da ne znam gdje se uploaduje.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 18:01
Ma na pocetnoj strani imas polja register ili login.

Uradi login sa svojim nadimkom koji koristis ovde a zatim i passom.

A mozes i ovako. Idi na forum, sada sa foruma otvori u novom tabu stranu sa titlovima i na dnu ispod titlova imaces polje za upload.

Schopenhauer
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 18:37
Ja sam iz UZICA, oko 200 kilometara od Beograda (zapadna Srbija)!!! Po profesiji akademski slikar, na privremenom radu kao animator (crtani filmovi), zaposlen kao profesor u jednoj osnovnoj skoli. Veliki ljubitelj filmova (i kolekcionar). Od muzike PJ HARVEY, TOM WAITS, MARLA GLEN, ALICE IN CHAINS...
Vladika
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 20:21
Ja mu dođem iz Smedereva, 45km od Beograda. Studiram ( ustvari , apsolvent sa jednim ispitom do kraja), privremeno ( do završetka školovanja) radim u Turističkoj agenciji, gledam filmove, igram basket, "prčkam" po kompjuteru,"volim sve što vole mladi"... ali sve to kad imam slobodnog vremena, čega je ovih dana vrlooooo malo...
Mis''im š'a reći: dečko koji obećava

Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Ja sam iz Kraljeva i trenutno mi je jedina opsesija moje dete koje sutra puni 3 meseca...

Sve čestitke za mali jubilej i sve najbolje

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 22:09
Hvala Darije.  Nastavicemo i dalje da stancujemo, bez brige..

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 22:36
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 22:37

ja sam Alenka i živim u Gomirju jedno malo mjesto u Gorskom kotaru ( ima li još netko na ovom forumu iz gorskog kotara) to pitam jer baš nisam vidjela da ima netko iz okolice moga kraja.

Volim slušati glazbu svašta pomalo (modern talking, hari, roxette itg..)

od glumaca obožavam Kevin Costnera

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 23:06
ja sam hrvoje, trenutno zivim u everwoodu u USA, volim igrat UT i gledat trash serije kao BSG i SG-1

Ažurirao speedy
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 23:07
ja sam debil
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 23:10
muahhahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 23:19
kaže se "što je babi milo to joj se i snilo"
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 23:20
isprika malo sam fulala topić
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 23:21
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2006 u 23:24
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.