Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FREEDOMLAND 2006
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FREEDOMLAND 2006

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FREEDOMLAND 2006
    Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 13:59
Ljudi ajde molim vas napravite ovaj titl ovde ima engleski,
konacno je izasao DVD Rip - DIAMOND

Hvala!
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2006 u 17:36
Moze li neko da napravi??? Molim vas!
Na vrh
rajaI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rajaI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2006 u 01:20
Starno bi bilo lepo.Film je surer
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2006 u 02:14
Ajte molim vaaaas 
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 16:58
Pa molim vas postavite evo neko stavio slovenski.
Prevedite molim vas!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 17:38
ajde, ne deri se.
nema jos ni volvera, pa cekam. prevest ce neko...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 18:01
tko se dere? 
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 18:41
ja se derem   ja urlam
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 18:43
mora da ti ga netko jako nabija
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 18:59
mad!!! šta ima Smile
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 20:03
Sto ne prevodis onaj slovenacki, takodje imas na sajtu.
Prava sansa za ucenje slovenackog jezika.
Ajd' pa okaci ovde svoj prevod.....  :)
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2006 u 20:23
grem po pijačo!
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 02:34
E dosta mi je sugavih slovenaca!!! Otac mi je slovenac i rodjen je tamo a oni nisu hteli da mi izdaju pasos kazu nije moguce u ovom trenutku...
Vazno da su mi fino i bez pardona uzeli 200 evra za zahtev...
Ma muka mi je od njih...
SRECAN SAM STO NE ZNAM TAJ JEZIK
Na vrh
harpuna View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj harpuna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 11:44
KAJ JE USTASE PICKA TI MATERNA SRAMUJES SE OCETA.I JA SAM POLA SLOVENAC IN POLA BALKANC .PICKO JEDNA
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 11:45
gdje je kljuc?
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 12:35
Originalno postovano od strane harpuna harpuna piše:

KAJ JE USTASE PICKA TI MATERNA SRAMUJES SE OCETA.I JA SAM POLA SLOVENAC IN POLA BALKANC .PICKO JEDNA

odi se staroj doma bahatit,pusti ovdje ljude na miru
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2006 u 12:57

Nije mi tata Portugalac, pa ipak koristim portugalske title. Ovo je filmski forum za titlove, papci.

evo ti prijevod, max (bez obzira na očeta in evre...)

Ažurirao kl0kan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.