| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
KOnacno!Procitaj |
Odgovori
|
| Korisnik | |
technotronic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: KOnacno!ProcitajObjavljeno: 24.Svibanj/May.2006 u 23:21 |
|
evo konacno sam dosao sta se desava sa racunarom.zasto mi izbacuje astru,kada sam reinstalirao sve programe i ponovo pokusao da instaliram driver ono mi je napisalo ovo,
The software you are installing for thes hardware TechniSat DVB-PC TV star PCI,has noc passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP.Continuing your installation of this software may impair or destablize the correct operation od your system either immediately or in the future.Microsoft strongly recommends thet you stop this installation now and contract the hardware vendor for software that has passed windows logo testing. STA TO ZNACI ,I STA TREBA DA RADIM,do toga mi je |
|
![]() |
|
dajmiDivX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 13:48 |
|
Ti stvarno imaš jebenih problema sa satelitom...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a možda i još s nečim |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Svibanj/May.2006 u 19:13 |
|
A koji su to drajveri u pitanju? 4????
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |