Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naj program za kopiranje sadržaja DVD-a
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Naj program za kopiranje sadržaja DVD-a

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Naj program za kopiranje sadržaja DVD-a
    Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 14:14
Koji je najbolji program za kopiranje DVD-a na hard? Koristio sam DVDecrypter ali je već odavno prestao s razvojem pa nemože zaobići neke zaštite.

Thanx unaprijed.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 14:27
Ja evo upravo kopiram jedan film....
Inače koristim AnyDVD za skidanje zaštite i CloneDVD2 za kopiranje....
Isprobao sam dosta programa, ali mi se ova kombinacija čini dobitnom.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2005 u 17:17
Hvala, probat ću ovo.
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2005 u 07:45
smartripper
Na vrh
meca21 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj meca21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 17:35
Alcohol 120%,sto novija verzija(zbog zasticenih dvd-a)
Na vrh
bad santa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bad santa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:05
Ja još ne naletih na nešto što Decrypter ne guta
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 23:33

E onda ne uzimas orginalne dvd-eove.Posto Decryprer skoro ni jedan novi film ako je orginal ne moze skinuti :)

Desava se i najboljim
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2006 u 02:52
Tu je AnyDVD da skine zaštitu....
Na vrh
fripp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fripp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2006 u 09:01
AnyDVD, DVDdecrypter ili fab i dvd shrink.
Ciklama mala
isla je sama
u lov, u lov, u lov
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2006 u 15:59
"DVD Region+CSS Free" + dvd shrink ili bilo koji navedeni program....niti jednom mi se nije desilo da nešto nisam skinuo a STALNO presnimavam nove orginalne DVD-filmove
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2006 u 01:33
DVD decrypter kad ripujem sa AGK a inace Blaze DVD- odlican je program, nisam naisla na original dvd da nije mogao da ga prekopira a i moze da shrinkuje

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 20:25
Originalno postovano od strane bad santa bad santa piše:

Isti slučaj,svi ovi novi filmovi su dekriptovani sa decrypterom
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 21:53
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Pa koje vi onda filmove snimate...probaj npr. uzet cindarela man org dvd i rješi ga decrypterom - nemoguća misija!! to ti uspjeva samo ako imaš koji od dodataka instalirano kao npr. DVD Region+CSS Free...samo s decrypterom to nećeš uspjet!
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 22:30
pa vecina novih filmova je na dual layeru pa onda najbolje izravno shrinkati
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 22:53
anydvd probija sve zastite 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 23:22
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Pa koje vi onda filmove snimate...probaj npr. uzet cindarela man org dvd i rješi ga decrypterom - nemoguća misija!! to ti uspjeva samo ako imaš koji od dodataka instalirano kao npr. DVD Region+CSS Free...samo s decrypterom to nećeš uspjet!

Brale pogledaj moj katalog,pa vidi malo da ima i nnovijih filmova od tih što si nabrojo i skida bez problema.

Flightplan,Madagascar,Narnia,Fantastic 4,su svi decryptovani sa decrypterom.Mogo sam i uzeti i cindarela man,ali nisam i uzeću ga i decryptovaću ga.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2006 u 23:24
Originalno postovano od strane nikica008 nikica008 piše:

Dvd shrink tek neće da ukloni zaštitu.Ti ga Dekriptuješ sa dvd decrypterom i onda ga shrinkuješ i rešena stvar.Nekoliko puta mi nije uspelo sa dvd shrinkom,ali sa dvd decrypetor još nisam imao problema.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2006 u 01:24
ma nema šanse da ti decrypter skine nove zaštite jednostavno zato što nema mogućnosti zbog samog razvoja programa, jer program se više ne razvija i nove zaštite ne skida....a izgleda da si ti malo u zabludi, naime ne mora značit da je na nekom filmu koji je "novi" stavljena nova vrsta zaštite, pa si ti očito zato uspio riješit te stvari tako....jer jednostavno nije moguće da takvu zaštitu skineš s decrypterom...ja ne kažem da ti do sada nisi uspio sve skinuti, ali kažem da još nisi naletio na noviju zaštitu, a kad neletiš vidjet ćeš da ju nećeš skinut s decrypterom...a ti me uvjeri da možeš
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2006 u 01:47

Originalno postovano od strane nikica008 nikica008 piše:

Dvd shrink tek neće da ukloni zaštitu.Ti ga Dekriptuješ sa dvd decrypterom i onda ga shrinkuješ i rešena stvar.Nekoliko puta mi nije uspelo sa dvd shrinkom,ali sa dvd decrypetor još nisam imao problema.

pa meni je dvd shrink uklanjao zastitu sa dvdova koje dekripter nije mogao ali to su bili samo oni koje sam nabavio u inozemstvu

ove nase iz videoteka idu bez problem sa dekripterom valjda nemaju tu "noviju zaštitu"
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2006 u 10:52
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

ma nema šanse da ti decrypter skine nove zaštite jednostavno zato što nema mogućnosti zbog samog razvoja programa, jer program se više ne razvija i nove zaštite ne skida....a izgleda da si ti malo u zabludi, naime ne mora značit da je na nekom filmu koji je "novi" stavljena nova vrsta zaštite, pa si ti očito zato uspio riješit te stvari tako....jer jednostavno nije moguće da takvu zaštitu skineš s decrypterom...ja ne kažem da ti do sada nisi uspio sve skinuti, ali kažem da još nisi naletio na noviju zaštitu, a kad neletiš vidjet ćeš da ju nećeš skinut s decrypterom...a ti me uvjeri da možeš

Tools,Settings pa Css pa malo čačkaj,pa ćeš da vidiš šta se dešava.I nemoj pričati da sam u zabludi.Uzeću taj film što si reko da ga je nemoguće razbiti u decrypteru i tako ćemo rešiti taj problem!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.