Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nisam Spavao 48 sati
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nisam Spavao 48 sati

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
technotronic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nisam Spavao 48 sati
    Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 18:51

tolika mi je zelja da napravim ovo,a niko nema da mi pomogne neznam vise sta da radim,majke mi moje.dali mi moze neko korak po korak da objasni sve kako to ide ako treba ostacu celu noc na netu.gde treba da registrujem da imam satelit sa dve glave,mislim koja opcija,posto imam i astru a ono mi izgleda pokazuje da nemam,kaze ovaj sto mi je stimao da moram negde da kazem da imam dva porta tako nesto,da nije do prog dvb on je 4.5 neki stari,ali radi mi hotbird

Gde da skinem kljuceve i kako da ih stavim?

kako taj offline downlaod,pa zar nema niko da mi pojasni,daj ljudi molim vas pomozite u vas se uzdam

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 19:44
http://www.kerman.hr/forum/default.asp

pitaj ovdje svi pucaju od znanja o satelitskoj
Na vrh
technotronic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj technotronic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 20:03
joj hvala ali bio sam tu,slabo mi nesto posecuje da mi je neki covek koji ima to i da mi sve polako objasni.a posto sam samo ovde reko da mi vi pomognete,gde mogu to naci jos da pitam nekoga
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 20:36
ja bi ti rado pomogao al ja znam samo ubaciti ključeve i softver u svoj digitallworld sft1000
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2006 u 20:42
Imas sajt www.balcansat.com  ali se moras regovati tamo..jesam li ti dao vec taj link?  U svakom slucaju, tamo imas dosta top tema.

Dalje, daj mail da ti posaljem nesto sto ce ti koristiti. Posalji adresu na pp.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2006 u 17:05
Radi premiere
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.