Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tražim brak....film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tražim brak....film

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tražim brak....film
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2004 u 21:51
molim vas da mi se javi netko tko mi može nabaviti film ¸brak. Taj sam film gledala prije dosta vremena tako da se nesjećam imena niti jednog glumca samo znam da se radilo o muškarcu i ženi koji su imali na rukama narukvice eksplozivne i nisu se smjeli razdvojiti na više od 100m inače bi bilo buuuuummm.  hvala unaprijed 
Na vrh
ROmeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROmeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2004 u 22:28
I ja se sjecam filma i film je bio ZAKON ne da mi se sad gledat po IMDB-u ali 100% znan da je glavni glumac bio Michael Douglas i ogrlica se nosila oko vrata a ne oko ruke, tip je prispio u zatvor i dodjeljena mu je jedna zenska od koje se ne smije udaljit, dobor se sjecam scene kad zensku otmu i ona ide liftom a on skace po zgradi da ne eksplodira ako saznas engleski naziv reci
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2004 u 23:57
JA GA IMAM NA VHS ALI GLAVNI GLUMAC NIJE MICHAEL DOUGLAS I ZOVE SE WEDLOCK A NAŠ MU JE PRIJEVOD BRAK
Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 01:14

Ja znam za film WEDLOCK i u njemu je glumio Rutger Hauer! U glavnom on je dospio u neki zatvor otvorenog tipa no niko od tamo nije mogao pobjeći jer su svi imali eksplozivne okovratnike! Svako je u zatvoru imao svog para i ako se od te osobe udalji dalje od xxx metara onda bude BOOM! No niko nije znao ko je kome par, jedino glavni glumac doznaje da mu je par jedna ženska i odlučuje da s njom zajedno pobjegne........

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 01:20

Da ja sam ga gledao na HTV-u ! Film je super!

Ima sigurno ovaj moj pirat i uzeti ću ga ako ima pa šaljem ostalima!

Na vrh
ROmeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ROmeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 17:31
Originalno postovano od strane dejki dejki piše:

Ja znam za film WEDLOCK i u njemu je glumio Rutger Hauer! U glavnom on je dospio u neki zatvor otvorenog tipa no niko od tamo nije mogao pobjeći jer su svi imali eksplozivne okovratnike! Svako je u zatvoru imao svog para i ako se od te osobe udalji dalje od xxx metara onda bude BOOM! No niko nije znao ko je kome par, jedino glavni glumac doznaje da mu je par jedna ženska i odlučuje da s njom zajedno pobjegne........

Imas pravo nije michael douglas premda mi je onda kad je bio na tv-u sličio pošto sam tada 10-ak godina pa me to jos nije zanimalo

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2004 u 20:40
kad ga bilo tko bude imao na divx-u neka se javi na pm
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 00:56
Glavni tip u filmu je rutger hauer/izvinite zbog slabog engleskog/glumac koji se proslavio u kult filmu istrebljivač - igra androida.
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2004 u 08:23

Originalno postovano od strane vjeverica vjeverica piše:

Glavni tip u filmu je rutger hauer/izvinite zbog slabog engleskog/glumac koji se proslavio u kult filmu istrebljivač - igra androida.

Da ali ne u tom koji se trazi

Pošto postoje dva dijela filma i u drugom je ta radnja ne u prvom

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 01:22
evo pošto nisam uspjela naći taj fil pa dal ga ima netko
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 01:51
ja imam skinut sa eMule, ali sa ruskom sinhronizacijom  To ne bi preporučila nikome 
čak smo imali topic o tome kako skinut ruski zvuk, al se ne da...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 01:53
da moš mislit na ruskom 
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 02:34

wedlock...

neki hrvat je bio producent filma

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 17:01
ma film je bio super da bar stave reprizu neka sranj se stavljaju svaka 2 mj a ono što je dobro tog nema
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 17:36
nasaio sam film WEDLOCK na DC++, ako nekome treba neka javi da skinem
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 17:47

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

nasaio sam film WEDLOCK na DC++, ako nekome treba neka javi da skinem

treba meni lega,ajd hoćeš ga skinut(ako bi htio)

hvala

Ažurirao dejan-sl
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 17:51
iz '91 godine, jelda?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 18:00
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 18:03
ok, lega, skinuti cu sto prije

sto ne nabavis jebeni ICQ?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2006 u 18:07

valja lega imaš piće

a jbg,morat ću

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.