Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav od MRAVA - BANDO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav od MRAVA - BANDO

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
mrav View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav od MRAVA - BANDO
    Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 22:48

BAŠ SAM TUŽAN I ŽALOSTAN KADA VIDIM KAKO LIJEPO PRIČATE O MENI TEK SAM DANAS NAVRATIO NA FORUM I VIDIO DA O MENI PRIČATE ( POZDRAV KLOKANU I HVALA NA RAZUMIJEVANJU )

DZIGI JE NAVODNO POSLAO IGRICE I JA IH NISAM DOBIO DA JESAM I ON BI DOBIO SVOJE  OD MENE ALI POŠTO JA NISAM NIŠTA DOBIO NI JA NISAM NIŠTA SLAO NJEMU TO SAM REKAO I NJEMU I KLOKANU A SADA I SVIMA KOJI  OVO ČITAJU A NJEGOVE PRIČE O POTJERNICAMA MOŽE PRODAVATI KLINCIMA PO ŠKOLI I NEKA ODRASTE JA NJEGA VRIJEĐAO NISAM NITI NE ŽELIM I SA OVOM PORUKOM ZAVRŠAVAM RASPRAVU O DZIGIČU A AKO NETKO ŽELI NEŠTO RAZMIJENJIVATI SAMNOM NEMORA SE BOJATI BOK

pozdrav od mrava !
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 23:08
JA sam na tvojoj strani ako nisi dobio ok no nadajmo se da nelazes.

sa postovanjem Benjamin
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 23:11
ja sam za ukidanje postojeće crne liste, i stvaranje nečega boljega...

bilo je svakakvih prijedloga

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2006 u 23:50
Originalno postovano od strane mrav mrav piše:

...DZIGI JE NAVODNO POSLAO IGRICE I JA IH NISAM DOBIO DA JESAM I ON BI DOBIO SVOJE  OD MENE ALI POŠTO JA NISAM NIŠTA DOBIO NI JA NISAM NIŠTA SLAO NJEMU...

Pazi, nisam ni na čijoj strani, ali ne znam za foru pri razmenama da jedna strana čeka diskove druge, pa tek onda da šalje svoje???!!! Možda je onda , i on čekao tvoje diskove pa kako nisu stigli, nije ti poslao svoje, a?
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 00:07
ako je netko poslao i tvrdi tako najbolje je da to potvrdi potvrdom iz poste
i imamo krivca

Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 00:08
i ja sam u svemu tome neutralan, no koliko sam cuo dzigi navodno ima potvrdu srpske poste da je poslao, a ti nemas nikakvu (ustvari i sam kazes da nisi poslao).

Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

ja sam za ukidanje postojeće crne liste

ne slazem se, crna lista nazalost mora postojat da se ovakve stvari nebi desavale.

neznam da li je tebe netko zeznuo al mogu ti reci iz vlastitog iskustva da nije nimalo ugodan osjecaj.
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 00:22
ako je tako onda ja moj prijedlog da treba poslati gospodin pod nikom mrav trazene filmove ili neke druge u istom iznosu.

Nadam se da ce se rijesiti slucaj
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 00:47
ne raspravljaj se s njim ubodi ga ubodi gaaaaaa
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 00:52
komunjaro, "od..bi", ovo je ozbiljno.
beni, ja sam 10 dana preko priv poruka pokušavala izgladit datu situaciju, u smislu, makar i zakašnjele razmjene, ali bez uspjeha. da je uspjelo, ne bi nitko ni znao...
(otpozdrav mravu )

Ažurirao kl0kan
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 02:50

Beni i Duke of  Earl su dobro primetili neke stvari.....

Priznanica iz poste...da  je druga strana stavi ovde na uvid....

Crna lista  -  mora postojati, bas zbog ovih situacija. Da se ne bi ponavljale iako su

te situacije  konstantne.

Nikako, ALI NIKAKO ne ukidati crnu listu.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 09:54
rekoh ukinuti postojeću i napraviti nešto bolje... (čitajte, molim vas!)

duke - znam kakav je osjećaj kad me neko zajebe, već sam sjeban jednom, bila je tema tu, mnogo glupih odgovora, no, na kraju nije došao na listu...

što se tiče ove teme, ja sam na strani mrava

Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 11:23

Meni nije jasno.kako netko moze biti na necijoj strani,ako je Đigi rekao da ima potvrdu da je poslao,neka je  objavi ovdje da je vidimo i rijesen problem,a Mrav je i sam rekao da covijeku nije ni poslao,a nevjerujem da bi Đigi koristio ovakav sistem da nije ni on njemu poslao,mislim ne vidim logike, a ja koliko znam Đigi se ovdje mijenjao sa dosta njih,a ima tu dosta novih clanova koji se koriste prljavim trikovima,na foru poslao sam ti neznam kao da nisi dobio,zato je moj savjet posaljite preporuceno i nece biti problema,ja sam se 2 puta zeznuo kad sam slao prvi i to ovim novim forumasima,i naravno nikad nisam dobio ono sto sam ja trazio,evo i sad cekam jedan paket vise od 3 tjedna,a vjerujem da ga necu ni dobiti.,nista pozdrav svima,

JACK
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 11:32

Nemoj da se foliras majmune jedan.Dogovorili smo se bili da posaljemo jedan drugom a ti nisi poslao.Objasni mi zasto nisi ti poslao u dogovoreno vreme.Imam i poternicu iz poste i onaj sugavi papiric sto dobijas kad saljes diskove.Predlazem da se klokan i ja nadjemo posto smo iz istog grada da joj pokazem i poternicu i taj papiric pa da vidim ko laze smrade jedan.Menjao sam se do sada sa preko 50 razlicitih likova i svakome je stizao paket a samo tebi nije govno lazljivo.

Menjao sam se sa: speedy,dejan-sl,marik,oko-2,blade,ReverbXJ9,...sa nekim sa ove liste i po 4-5 puta i sad opet treba da se menjamo i nikoga nisam zavrnuo a kao sto vidite svi su iz HR a samo ovo govno kaze da nije dobilo paket.Paket mi nikad nije bio vracen kad sam negde slao u HR.

I samo da bi mi ova pedercina odgovori zasto nije poslao paket kad smo se dogovorili.

I cuvam sve potvrde o salnju posiljke sa kim god da sam se menjao.

I da za one koji ce da kazu da ne moramo da upotrebljavamo ovkav recnik nek se mrav nosi u picku lepu materinu onu pokvarenu i bezobraznu.

Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 11:45
sori dzigi, al starno se ne moras spustat na tu razinu:(

zalosno u sto se ovo pretvara.....

ako imas potvrde skeniraj ih i uploadaj negdje da se ovaj slucaj konacno zakljuci.

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 11:50

A sta treba da napisem. "Dragi mravu kako te nije sramota da se tako ponasas i bilo bi lepo da prestanes.Znam da si hteo da me prevaris ali to stvarni nije u redu.Pa ako bi mogao da razmislis o tome sta si uradio bio ih ti zahvalan."

Ali mislim da je mnogo bolje i ja se bolje osecam ako ga posaljem u picku materinu onu ljigavu.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 12:32
Ja još nisam imao problema u vezi toga da me neko zajebo,ali bi mu čupo dlake sa glave,jednu po jednu dok ne ostane ćelav,pa gi ga pito kako mu je.

E tako bi se ja osećo da me neko zajebe,pogotovo što sam izgubio na razmenu vremena i tako ga nemam i još da me zajebe.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 12:35
Originalno postovano od strane mrav mrav piše:

DZIGI JE NAVODNO POSLAO IGRICE I JA IH NISAM DOBIO

Ja sam se menjao sa Dzigi-jem i nisam imao nikakvih problema i sve je ok bilo,ali on neće sa mnom da se menja,ali tu već ne znam šta je problem.Tražio sam mu seriju The Dead Zone i ništa.ALi nema veze čovek je proveren.
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 12:43

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ja sam se menjao sa Dzigi-jem i nisam imao nikakvih problema i sve je ok bilo,ali on neće sa mnom da se menja,ali tu već ne znam šta je problem.Tražio sam mu seriju The Dead Zone i ništa.ALi nema veze čovek je proveren.

Mudro nema sta.Iskoriscavas situaciju.Salim se.Nije da necu da se menjam nego nemam vremena da se menjam sad za filmove.Kao sto znas i sam ne skupljam filmove i trenutno mi nisu potrebni.A imam dosta razmena u planu i vaznije su mi te(serije,anime.stripovi) nego filmovi.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 12:48
Znam,ali nema veze nisam ni ja sa vremenom baš dobar.Obećo sam nekim razmenu pa još nisam ni to uradio.Ali će se naći vremena.

Ažurirao AcaN
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2006 u 12:55
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

sori dzigi, al starno se ne moras spustat na tu razinu:(

zalosno u sto se ovo pretvara.....

ako imas potvrde skeniraj ih i uploadaj negdje da se ovaj slucaj konacno zakljuci.

džigi, ja potpisujem ovo što je reko duke. znam za te tjeralice, imam ih u kući, jer i sama jurim nešto sasvim drugo po hrvatskoj. tjeralica je valjan dokaz kod policije i na sudu, pa prema tome i na forumu.
pogotovo moraš to jer se radi o 2 razne države. neću da mi netko sere (a već mi je mrav to reko u startu) da ne zna on kolko smo si mi dobri, pa tebi vjerujem a njemu ne.) pokaži svima to što imaš i zatvaramo ovo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.