Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wake of Death 2004
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wake of Death 2004

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wake of Death 2004
    Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 00:17
Pozdrav ljudi!

Treba mi pomoc oko ovog filma, to je film sa Van Damom, problem je sto ni jedan torrent nema source i ne mogu ni jedan da skinem.

Da li neko ima ovaj film ili zna koji torrent funkiconise, mnogo bi mi znacilo.

P.s. Cak sam skinuo i verziju u MP4 formatu ali nisam mogao da ga prebacim u neki drugi format...

Pomazite molim vas!

Hvala!
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 00:29
Vidim ga na Aresu. Sa Van Damom. 699,92 MB.
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 00:34
Sta je to Ares?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 00:40
Ares je nesto kao eMula ili Donkey. Vrlo je brz, ali nema bas neki izbor. Skinuo mi FIREWALL od sumraka (21) do svitanja (06), sto je super!!!
Ali taj tvoj film ima malo usera. 2 ili 3..
.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 12:26
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

<span style="font-weight: bold; color: rgb(0, 255, 0);">Ares je nesto kao eMula ili Donkey. Vrlo je brz, ali nema bas neki izbor. Skinuo mi FIREWALL od sumraka (21) do svitanja (06), sto je super!!! Ali taj tvoj film ima malo usera. 2 ili 3..</span>.

Može biti brz koliko hožeš,a ako imaš običnu modemsku vezu ili wireless od 64k(kao ja),skidaćeš ga 2 dana.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 12:59
Modem, tuga... :(((
Skida se i po 20, 30 dana na emuli. Ovo (od 21.00 do sutra u 06) mi je lični rekord! 
Na vrh
RoBa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RoBa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 13:57

Imas ga na emuli..

Ovo ti je link..

ed2k://|file|[%E4%BA%A1%E9%AD%82%E5%A4%8D%E6%B4%BB] .Wake.Of.Death.2004.DVDRip.XviD-TLF.avi|731869184|73F53D3B57 DA1E4A70B40867BCAF8C0D|/

Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2006 u 11:18
Ljudi ja sam baksuz kakvog nema nigde...
Skinuo sam ovaj film 99,9% i fali mi 256KB da ga kompletiram ali nema source-a

Da li neko zna mozda da li mogu nekako da ga ja napravim da bude zavrsen odnosno da mi se fajl kompletira da mogu da ga gledam ili da prebacim u drugi format...

Molim vas za pomoc ubicu se oko ovog filma!
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2006 u 11:05
Ma imam, bre, taj film i to odavno, korektan DVD rip. Javi se na srkis@yahoo.co.uk, ako se vec nisi drugacije snasao
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.