Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - UPLOAD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

UPLOAD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darijo_m View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darijo_m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: UPLOAD
    Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 11:59

Nemam više na početnoj strani opciju za upload titlova.

Gdje se sad mogu uploadati?

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 13:10
meni sve normalno radi..samo sad možeš uploadat samo pod svojim nickom,s ovim s kojim si regan na sajt/forum
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 14:35
Logiraj se prvo, tad ti se pojavi opcija.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 17:25
moras se prvo logirati
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 23:14

Meni ni posle logovanja ne radi  upload.

Moj nick stoji tako da ga ne moram upisivati.

Jednostavno ni sa zip ni sa rar nece.

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 00:59
Hoće iz IE. Ali vrlo sporo i teško.
Gle, za upload desetak epizoda Supernatural trebalo mi je 4 sata! Da nisam slučajno bila za kompom, znaš kad bih odvojila toliko za upload, nikad!
Nešto nije u redu...
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 03:17
meni nije juceer radilo danas imaju polja za upload ali znam ako pokusam da nece ici da uplodam meni. no ide drugima
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
darijo_m View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darijo_m Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 08:07
Logirao sam se i logirani sam i na forumu, ali nemam opciju uploada.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 13:25
hmm... Iz IE?
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2006 u 13:51

da samo iz IE, i radilo je od kad sam poceo da koristim .zip

Evo vec sat vremena pokusavam da ubacim titl ali ne vredi.

Od onog sranja sa Atenom i brisanja od strane Admin-a nece da radi.

Evo sad cu da probam operu i ta sranja pa da vidim da li ce da radi.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.