Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Smrdljiva Picka Vlado Mravunac (mrav)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Smrdljiva Picka Vlado Mravunac (mrav)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dzigi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Smrdljiva Picka Vlado Mravunac (mrav)
    Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 22:27

Evo ovako ovaj smrad me je zavrnuo za nekih 12-ak DVD-ova.Sve se jos desilo pre 5-6 meseci.Dogovor je bio da diskove jedan drugom posaljemo u ponedeljak i ja sam svoje poslao.E onda kad je proslo jedno 10-ak dana(uglavnom kad se menjam sa nekim iz HR treba od 5-10 dana da stigne posiljka) ja sam mu poslao poruku sta se desava da li je dobio diskove i nisam dobio nikakav odgovor.I tako je proslo nekih mesec dana i ja sam mu slao poruke i nista, nije mi odgovarao.E onda se picka javila posle nekih 40-ak dana i optuzila mene da sam ja njega hteo da zaje**m kako mu nista nisam poslao i kako zato ni on meni nije poslao nista.Dalje onda je tvrdio da mi nije poslao zato sto nije imao moju adresu pa da mu je bio pokvaren komp,...E onda smo se malo tu napusavali sta i kako i ja sam odlucio da posaljem poternicu ili potraznicu za paketom.To sam i uradio i posle jedno mesec i kusur dana dobio sam odgovor iz poste( iz Srpske i iz Hrvatske imam napismeno) da je paket uredno isporucen doticnoj osobi.E onda sam ja njemu javio da mi je stigao odgovor od poste i da ne laze vise a on je meni bezobrazno odgovorio da se ja smirim i da se ne nerviram sa par smajlica u poruci.Picka smrdljiva.

Ovo sam bio sve napisao vec ali posto smo konstatovali da je Zile izvrsio samoubistvo niko nije mogao da uradi nista po tom pitanju sve dok gdjica Klokan nije dosla na vlast.

Njegovi podatci su sledeci:

Vlado Mravunac---------"mrav" na forumu
Mala Jelsa 4a
47000 Karlovac
Republika Hrvatska

Na vrh
malizmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj malizmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 22:48
Mozda nebi bilo lose da se napravi lista takvih ljudi da se jos neko nebi zajebao!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 22:53
smrt mu
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 22:56

Mislim da je žile zdrav i veseo, zavuko se negdje i igra igrice

Malizmaju, imamo to o čemu pričaš. To je čuvena CRNA LISTA (službena), pročitaj je.

Po meni, ovo jeste za crnu listu. Hajde da čujemo i ostale...

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 23:31
Crno bez imalo  belog.....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 23:49
naravno da jeste ali nije razlog da se koristimo takvim rijecnikom...
Fission Maild
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 23:52
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

moje misljenje o ovom vec znas;)

bit ce zanimljivo cut sto mrav kaze na to..... takodjer ako je mrav jos nekog zeznuo sada je prilika da nam to obznani.

smrt varalicama!
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 00:41

Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

naravno da jeste ali nije razlog da se koristimo takvim rijecnikom...

tako je

smrt i njemu i svim njegovim najmilijim  

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 01:09
Originalno postovano od strane duke_of_earl duke_of_earl piše:

bit ce zanimljivo cut sto mrav kaze na to..... takodjer ako je mrav jos nekog zeznuo sada je prilika da nam to obznani.

smrt varalicama!

Hm. Probala sam ovo srediti na priv (tako ću i dalje), dopisivali smo se par dana, ali nije uspelo...
Nemojte sad psovati, nego prijavljujte na vreme. Zna se razuman rok za razmjenu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 02:54
Da čujemo i mrava!!!!
Ju-hu, mali mrave gde si? Da nisi u nekim grudima?
(prim.aut. "mali mrav,mali mrav u nedrima nesto, moram da ga nađem da menjamo mesto..." - stih iz jedne narodne pesme)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 10:28
To bi ja sve u Haag poslo.Treba u crnu listu da se stavi!Njega i sve ostale koje zajebu ljude.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 16:41
smrt giljotinom!!!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 17:33
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

hmm demokracija, nice

ali o ovome nema razgovora, sve je jasno
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 17:56
Naravno na crnu listu, pa jos mu se ruga i salje neka smajlice...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 19:12
jooooj...

ima takvih koliko i ne želimo, pa nisu otišli na crnu listu...
ne općenito zbog medija, nego zbog glupog vrijeđanja i spuštanja na razine majmuna...

no, za mrav-a sam čuo i prije...

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 19:20
na crnu listu odma!!!tu nema kompromisa.fakat,da smo u francuskoj u 18.st i da si nekome ukrao ovcu,ili ga zaj... za nesto glavica bi ti na giljotini pala prije nego bi se stigao pomoliti,to govorim opcenito,ne samo za tog mravca,posto imam i osobnih iskustva... e trebalo bi mravu nick promijeniti u luj 16.,pa si sad vi mislite zasto
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 20:44
Mislim da je sve rečeno.
Mrav se nije javio. Bit će na crnoj listi.
Možemo zatvoriti ovaj topic.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 20:45
ok, evo ja službeno zaključavam topic

hehe
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 21:06
baci ključ 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.