Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - koliko košta jedna plextor przilica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

koliko košta jedna plextor przilica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
daddy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: koliko košta jedna plextor przilica
    Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 13:08

dali ko možda zna koliko dode jedna plextor przilica...ili da zna za preporuciti još bolje przilice od plextor i cijene

hitno treba odgovor...

hvala

daddy
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 13:19
imas od 600- 800 kn pa biraj.
ja sebi planiram u blizoj buducnosti uzimat plextor i bacit ovo pioneer sranje

Ažurirao Darius
Na vrh
Jack Bauer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jack Bauer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 13:22

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 13:40
mene pionner odlicno sluzi
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 13:48
ma sluzi i mene  al verbatim kad pokusam na 8x sjebe,a da ne
govorim za ostale marke.
sam na 4 normalno sve sprzi. nije to lose al nekad hitno nest trebam sprzit
a ona kao moze 16x pa nek przi onda majku joj na 8 normalno a da ne sjebe.
a dobro sto je je ona je svoje dala kolko je dvda sprzila
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 16:19
Ako imaš Pioneer 108 onda bi trebo dobro da radi,a ako imaš 109,110 i 11 onda je normalno da imaš probleme jer su ti dvd režači napravljeni sa greškom.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 16:30
nec je zaposlen kod mene i jako puno prži u dubokom ulju 
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 16:44
nec je zakon snimi svaki drugi kako treba pa vam je to cista lutrija
i vidite jel imate sretan dan ili ne :-))

a kada van dorati uzmete hp ili plex

i svaki dan je sretan dan!
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 18:00

Originalno postovano od strane Beni Beni piše:

nec je zakon snimi svaki drugi kako treba pa vam je to cista lutrija
i vidite jel imate sretan dan ili ne :-))

a kada van dorati uzmete hp ili plex

i svaki dan je sretan dan!

ja odkad imam nec nemam nikakvih problema svi cd-ei su uredno sprženi i bez ikakvih problema,dok sam imao problema sa teac pržilicom taj meni nikada nije htio pržiti

traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 18:47
I ja imam Nec i svaki dvd dosad je uspješno spžen(a spržio sam ih preko 200 =od Traxdata,eProformance,"Bezimeni",Verbatim itd...)
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 19:14

vidite ja još uvijek ne vjerujem DVDima

jesam li normalan   

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 19:19
O pa ja LG za 400kn i przi ko mutav, nista ne trga, koji god DVD da stavim, a imam ga vec jedno godinu dana, i vise...
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 19:19
pridruzujem se hvaljenju necove DVD przilice.ja imam nec DVD-RW ND-350AW,i isto tako sam vec snimila masu DVD-ova s njom,i jos radi kao nova.najbolja je s verbatim 8x DVD-ovima,snima ih na 16x bez problema,a ja sve sto si snimim i provjerim,i sve se da bez problema iskopirat ponovno,tak da...nec je moj izbor,a vi kako hocete
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 20:10
Nek kaže ko šta hoće ali PLEXTOR je vrh vrhova.Nikakav pioneer,nec ni sony mu ne mogu stajati rame uz rame.
To što vi kažete da radi ovaj ok i onaj,to je sve u redu,ali ako vi snimite 1000 dvd-ova sa tim vašim kako ga nazivate dobrim sa PLEXTOROM ćete snimiti još 2 puta toliko bez problema.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2006 u 23:31
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ako imaš Pioneer 108 onda bi trebo dobro da radi,a ako imaš 109,110 i 11 onda je normalno da imaš probleme jer su ti dvd režači napravljeni sa greškom.

znam za 108 da je ok al ja imam 109
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 01:42
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

O pa ja LG za 400kn i przi ko mutav, nista ne trga, koji god DVD da stavim, a imam ga vec jedno godinu dana, i vise...

Meni je LG riknuo posle 6 meseci . Aj mi ljudi preporucite neki dobar rezac da kvalitetno reze i da ima dug rok trajanja da mi ne rikne kao LG posto dosta rezem
I koliko je cena Plextor-a u Srbiji?

Ažurirao Vedder

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 02:49
Ja imam PLEXTOR PX-716AL Black

reže sve DVD-je, koji to omogućavaju 16x i nikakvih problema nemam. Kupio sam ga pre par meseci i platio 92 eura.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2006 u 10:08
Originalno postovano od strane Darius Darius piše:

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ako imaš Pioneer 108 onda bi trebo dobro da radi,a ako imaš
109,110 i 11 onda je normalno da imaš probleme jer su ti dvd režači
napravljeni sa greškom.

znam za 108 da je ok al ja imam 109

Moguće da je to problem,jer navodno ne mogu da snimaju sa onoliko koliko su deklarisani.To su kao rezači od 8x,ali su nabudzeni i napisali kao da rade sa 16x i tom prilikom su nesto zajebali,ali to nije kod svih .Ima i dobrih.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,120 sekundi.