Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zar stvarno nitko nema...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

zar stvarno nitko nema...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: zar stvarno nitko nema...
    Objavljeno: 09.Svibanj/May.2006 u 19:15
zar stvarno nitko u RH nema seriju King of Queens?

i da ne otvaram novu temu:

dal itko ima petu sezonu Family guy-a?

Ažurirao Zlatkohead

Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2006 u 20:28
ima ti emil kralj queensa barem tako kaze njegov katalog na uploudu svega i svacega
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2006 u 20:47

imam ja al samo sedmu sezonu 1dvd

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2006 u 19:09
ajmo ljudi... stvarno...!!!!! provjerit ću emila

još mi treba:

SCRUBS - sve, ne zanima me što netko ima treću sezonu, trebam sve...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 09:27
ej, zlatko, ne mogu ti emajl poslati, vrati se, uglavnom, sve sam ti skinuo i saljem sto prije 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 12:06
okej... hvala...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 12:34
ej, jel hoices jos kaj da natrpan na dividi? ovi simpsoni zauzimaju pola devedeja
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 19:36
što bi mogao? 

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 19:41
sotpark season 10
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 22:55
jebote, može! hehe... nisam za njih provjeravao da je izlazilo...

to, majstore!

p.s. skidaj simpsone do kraja, jer neće meni baš brzo adsl... po običaju

pozzz

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2006 u 22:57
naravno da cu skidat simpsone, pogledao sam cijelu sezonu dosad i ponovno su zakon!!!!!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2006 u 09:42
a na to se i računa...

biće još barem dvije sezone... jupi-je motherfucker! hehe

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2006 u 12:00
hehehe

e da, i film su najavili
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.