Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Michael Palin-Dokumentarci?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Michael Palin-Dokumentarci?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
pnimfa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Michael Palin-Dokumentarci?
    Objavljeno: 09.Svibanj/May.2006 u 12:14
Tražim dokumentarce od michaela Palina.I to sve osim Sahare,Himalaje i POle to Pole.Mislim da ih ima još 3.Put oko svijeta,railway i još jedan.Ako netko želi prodati ili bi se mjenjao.imam nešto dokumentarca i dosta serija.I rađe bi dvd rip nego dvd format.hvala.Zainteresirani nek se jave na mail.šaljem popis
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2006 u 12:15
imam ja al ne da mi se snimat 

LOL

salim se, sto nudis za razmjenu?
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2006 u 12:22
Mijenjali smo se već prije mjesec dana.ti si meni dao Alias.ja sam tebi poslao shield.tako da ne znam hoćeš li šta naći.Nisam sad doma al za jedno 1 h ti pošaljem popis na tvoj mail al sa druge adrese preko koje smo se već mjenjali
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2006 u 12:26
da, sjecam se sada, posalji popis jedino ako si nabavio sto novo
Na vrh
pnimfa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pnimfa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2006 u 12:28
Dobio sam par stvari pa ću ti poslat kad dodjemdoma.pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.