Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi sa PO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi sa PO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mclarenchief View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mclarenchief Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi sa PO
    Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 00:27
Ovako zanima me jedna stvar:

Serije The sopranos,Band of brothers i Black adder na prijevodi-online imaju većinu titlova,al zanima me za koju verziju?dvd-rip,hdtv-rip?

I usput da ko ima ove tri navedene kompletne nek mi se javi
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 10:19
imam ja band of brothers na 5 DVD-a DVD-copy,kompletna serija i black adder na 1 DVD-u DVD-rip kompletna serija,ako to pitas.ako pitas ko ima titlove za te serije,e to neznam...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 12:22
imam ti ja sve to sto trazis + ovih dana  trebam dobit sve 
dosad prikazano od sopranosa s6
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 16:39
imam i ja sve 

al ne da mi se snimat, eto, samo da se pohvalim da imam

Ažurirao speedy
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 18:44

koji hvalisavac     bravo speedy   sjedi 5

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 19:45
stvarno speedy,sad se hvalis da imas a neda ti se snimat,a dok ces trazit nesto sto je teze nabaviti i rijetko tko ima,onda ces moljakat po forumu da ti se to snimi,e bas bi bilo cool da ti netko onda napise -imam ali neda mi se snimati-,pa da zivcani slom dozivis.ako ti se neda snimat,idi onda vrt okopavat,makar sumnjam da ti se i to da...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 21:01
speedyu se da ćora zapalit ispred pc-ja
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2006 u 23:40
Originalno postovano od strane Seven Of Nine Seven Of Nine piše:

stvarno speedy,sad se hvalis da imas a neda ti se snimat,a dok ces trazit nesto sto je teze nabaviti i rijetko tko ima,onda ces moljakat po forumu da ti se to snimi,e bas bi bilo cool da ti netko onda napise -imam ali neda mi se snimati-,pa da zivcani slom dozivis.ako ti se neda snimat,idi onda vrt okopavat,makar sumnjam da ti se i to da...

WTF? iz jedne moje sale ovo proizidje, damn
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 09:50
UPOZORENJE:

obracajte paznju na smajlije
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 19:27
imam i ja smajlija gore,jedino ovaj izgleda kao da mu se bljuje ----->
bas cool!speedy nemoj zamjerit,ali frustriraju me takvi odgovorili, "neda mi se snimat",bila to sala ili ne.ne govorim to samo za tebe,vec opcenito
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
mclarenchief View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mclarenchief Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 19:37
onda speedy jel ti se da to snimat il ne?

daj mi malo detalja na pm(ako ti se da snimat)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 20:10
posalji popis pa cemo vidjet
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 21:51
ja predlazem da stavi u potpis "imam ali neda mi se snimati"
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 21:55
hehehehe nije uopce losa ideja 
tako bar necu spamat
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.