Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - upravo sam uploadovao 16 novih prevoda...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

upravo sam uploadovao 16 novih prevoda...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: upravo sam uploadovao 16 novih prevoda...
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 02:31
1maj, 2:30 posle ponoci

procitajte obavestenje koje sam ubacio u svaki prevod, i kazite svoje komentare
stvarno su mi se smucili likovi koji mesecima drze prevode kojih nema po netu
i svaki dan vise ovde i kukaju za prevode.... a sami nemaju ili ne zele, vremena da te prevode daju i drugima (one koje imaju)....

ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 03:08
Bravo Wolf, sretan ti 1 maj!
Bolje da više prevode, a manje kukaju....al ajde, prevodimo mi za njih
Kako si uploado, meni i još nekima ne radi upload zadnja dva dana nikako...
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 03:27
radi upload na veliko.............. koristi zip fajl................
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 03:41

Sretan 1.maj takodjer, s parolom:

"SVI ZA TITLOVE, TITLOVE ZA SVE!"
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
bell View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 23:06

svaka cast napokon se neko setio da to uradi  gomila njih ima titlove i ne zeli da uploaduje , valjda neka pakost ne znam i ne razumem

Hvala tebi i svima kao sto si ti

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 10:02
nisam ni pomislio da cemo doci do toga kada cemo morati zahvaljivati onome tko uploda neki titl, naravno, to su kriva ova gamad sto ih drzi samo za sebe, ako me razumijete sto zelim reci

svaka cast xwolf

Ažurirao speedy
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 11:01

procitajte obavestenje koje sam ubacio u svaki prevod, i kazite svoje komentare
stvarno su mi se smucili likovi koji mesecima drze prevode kojih nema po netu
i svaki dan vise ovde i kukaju za prevode.... a sami nemaju ili ne zele, vremena da te prevode daju i drugima (one koje imaju

vidi stari ti si sam u svom objasnjenju rekao glavnie razloge so ljudi nece da stavljaju titlove na stranice

zato so zive od prodaje filmova i zato so placaju da se prevode pa se zato nemoj ni cuditi so ih ne dela !!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 11:05
daj kopiraj to objasnjenje ovdje da ne moram traziti
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 11:08

zato so zive od prodaje filmova i zato so placaju da se prevode pa se zato nemoj ni cuditi so ih ne dela !!

Natrag na vrh Pregled raso's Profil Druge poruke poslane od raso Slanje privatne poruke Dodavanje u listu prijatelja Promjena poruke
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 11:15
ma tu bagru bih ja u zatvor sve
:D

filmovi koji se skidaju dzabe sa neta treba dzabe i da dele medju prijatljima

"dzabe = besplatno"

ni grupe koje filmove izdaju po netu to ne rade zbog para vec zbog prestiza..
ovi sto valjaju filmove po ulici dobri su samo kao izvor prevoda... o njima kao filmofilima ili ljudima koji cene to sto rade imam samo najgore da kazem..

danas valjaju filmove, sutra ce ako mogu i drogu, vazno je samo obrnuti pare..

da ne govorim o kvalitetu slike na divx filmovima kod ulicnih prodavaca. Kod njih vazi deviza, sto je film noviji to je slika gora.....

ja do filmova dolazim preko neta, a vecim delom razmenom sa prijateljima, ono sto ne nadjem na ova 2 nacina placam simbolicno ljudima u Beogradu koji to isto skidaju sa neta, ali imaju bolje internet veze, duze to rade, veca im je kolekcija...

svoje filmove NE PRODAJEM

i uvek mi je kvalitet slike na prvom mestu (onoliko koliko divx moze da pruzi,a moze dosta pogotovo ako je koriscen dvd kao master a ne "kamera s' ramena u bioskopu")

ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.