Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne mogu uploadati titlove!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne mogu uploadati titlove!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
malimuc View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj malimuc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne mogu uploadati titlove!
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 09:34
Zašto ne mogu uploadati titlove? Imam nove titlove ali kad god jih oču da jih uploadam ne napravi ništa.
Jel može tko da mi pošalje e-mail adresu komu mogu da šaljem nove titlove i onda jih neka on pokuša uploadati!
Hvala svima! malimuc
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 09:54
ne možeš sa firefoxom i moraju bit u .zipu.ako ti i dalje ne bude išlo šalji na spooking93@email.t-com.hr pa ću ja probat.
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 10:12
ja koristim firefox (doduse cvs 2.0a1) i normalno radi
kao sto vidite, zipovao sam svaki posebno

jednostavno ukucam dole sta se trazi, navedem sa 'browse' putanju gde se nalazi
upload

ucita se ekran i pojavi se popup (thanx for uploading bla bla - ili nesto slicno)

naravno ne vidi se prevod odmah, ali lupite "refresh" stranice i eto ga
:D
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 10:13
a ako ti je frka za slanje, posalji meni na

mmilekic  @ gmail . com   (bez razmaka)

pa cu ja postaviti
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 10:23
ja isto imam lisicu i nekad hoce uplodati a nekad ne 

ali preko IE uvijek hoce
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 23:09
Upload radi samo ako titl ima .zip ekstenziju. Ako je rar nece da radi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.