Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - tv-out
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

tv-out

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: tv-out
    Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 21:26
imam gforce 4mx440, sranje od kartice, kada ju spojim na tv u dnevnom sve uredno radi, prilikom spajanja na samsung u sobi trese mi slika na tv-u, dal se to moze kako srediti???

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 21:44
Koji ti je drugi TV? Nekako mi nije logično da je do kartice ako na jednom TV radi dobro.... ali....
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 09:51
Samsungov oko god star 55dijagonala, ma nista posebno nije preko milju kuna dosao
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 00:11
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nekako mi nije logično da je do kartice ako na jednom TV radi dobro.... 
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2006 u 08:47
Samsung ima spojene skart(zadnji) i chinch(sa strane) tako da moze samo jedan da se koristi. Mozda zbog toga pravi problem. Takodje ako imas kablovsku ili pojacalo mozes da imas smetnje preko antenskog ulaza.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.