Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - boum,la
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

boum,la

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
meca21 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj meca21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: boum,la
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2006 u 23:05
Ima li najzad neko,srpsko-hrvatski ili engleski
Na vrh
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 16:00
Ima nas jos koji traze...SOMEBODY???
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 17:02
ehm, davno sam ti to obećala, al ne mogu bez filma  dajte mi film, pa budem 
treba DoDo pitati opet...možda stekla neki prevod u međuvremenu...
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 03:24

Taj sam film pogledala X puta u tinejdzerskom dobu i volela bih da nabavim divx sa prevodom, ali na zalost, niti imam film niti mogucnosti da ga prevedem - cak i ako bih do filma dosla.

Trebalo bi se raspitati po starijim video klubovima, pa ako negde postoji video kaseta, mogla bih da prekucam prevod preko francuskog, tako sam "prevela" mnoge "neprevodive" filmove...:D

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
Malinar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malinar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 03:43
Gde si DoDo, nema te nesto.    Jel ovo nocna smena?
Nedajte ljudi da ovaj sajt padne u ruke neprijatelju.
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 12:09

Ma, skidala novi Morisejev album do 4 ujutru:D

Na vrh
Malinar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malinar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 23:34

Lepo, lepo. Nego, kad se vidimo da platim piće za titl?

____________________________________________________________ _______

I vezano za ovu temu, ja sam našao francuski titl na jednom CD-u za ovaj film. Ali imam problem, ne da mi da ga skinem, čak sam se i registrovao na taj sajt, ali opet neće.

Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 01:23
Kad svrnes opet u Beograd, telefon imas
Na vrh
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 18:35
Imam ja na dvd-u taj film sa hr prijevodom, al kvaliteta slike je koma i imam divx di je slika fenomenalna, al nema prijevoda...a neznam kak da to spojim???
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 18:55

jedino da ga prepišeš u ovaj postojeći francuski titl

sem ako experti znaju neko lakše rešenje..? Vladika??

Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 18:59
zasto ne izripujes prevod sa dvd pomocu sub rip programa
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 19:05
ajd objasni malo, meni treba to za drugi jedan film
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2006 u 22:29

Mislim da se radi o vhs snimku sa lepljenim titlom koji je konvertovan u dvd, tako da cisto sumnjam da titl moze da se izripuje.

U svakom slucaju, resenje je da se prepise prevod sa tog dvd-a preko francuskog titla koji je uklopljen za divx, to nije veliki problem....

Na vrh
Malinar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malinar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 00:00
Babusnica, ajde molim te objasni mi kako se vadi samo titl iz DVD filma. Ne mislim na rucno prepisivanje, vec da li postoji zasebni fajl titla. Vidim to i druge interesuje.

Ažurirao Malinar
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 01:20
Originalno postovano od strane Malinar Malinar piše:

Babusnica, ajde molim te objasni mi kako se vadi samo titl iz DVD filma. 

Yesssss! Ajde, Babusnice...
Na vrh
Malinar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malinar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 01:29

Klokan, gde da nadjem tutorijal za WorkShop na SR ili HR. Znas li mozda?

Hvala.

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 02:14
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 04:40
Mislim da ima na Livadi, nisam sigurna...
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 14:01
e ja to nisam nikad radio jbg nije mi trebalo, ali znam da moze , pogledajte koji tutorial i nadam se da ce te uspeti
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 14:06
evo tutorial ovde:
http://livada.pondi.hr/cgi-bin/tutor/news/default.asp
i idite na ---->>>> Vadjenje zaljepljenog titla

Ažurirao Babusnica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.