Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx i mpg
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx i mpg

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
adam View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx i mpg
    Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 20:59
molim vas ljudi. imam problem kad gledam divx filmove i mpg fileove. nakon 1sat gledanja se zamrzne film i onda se mora resetirati komp.jer opće ne funkcionira. imam bsplayer i divxplayer i najnovije codece. trebam kakve codece ili onaj v player ili kako se zove??? ajde dajte mi recite što da skinem i instaliram da bi radilo u redu??? hvala..
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 21:32
A koju mašinu imaš?
Player na koji si mislio se zove vlc player.
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
adam View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 00:30

1.4ghz

512mb ram...

pa trebalo bi normalno raditi,ne??

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 00:38
A možda je mislio na ViPlay?! Da li ti si događa ista stvar i kad nešto drugo radiš na računaru? Znači kad ne gledaš filmove...
Na vrh
adam View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 00:42
to se događa samo kad gledam divx filmove...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 00:49
Čudno je da sa toliko RAM-a i solidnim procesorom imaš problem sa kočenjem... Opet , da je problem u codec-ima ili player-u imao bi problem odmah, a ne nakon sat vremena. Preporučujem ti da malo očistiš programe koji kreću sa Windows-om i da pregledaš procese koji rade ( ako znaš - neke bi mogao da isključiš...) Kad ti se dogodi "kočenje" uključi Task Manager-a i vidi koliko je iskorišćen procesor a koliko RAM. Probaj da staviš veću Virtualnu memoriju. Sve ovo pričam dosta napamet jer mi je ČUDNO DA IMAŠ PROBLEM SA 512 MB!!! Jesi li proverio da li ti RAM dobro radi, da li je zaista 512??
Takođe mi pade napamet : da nemaš neki Spyware...? Ne znam, proveri....

Ažurirao darije
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.