Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upload katalog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upload katalog

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Rocky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upload katalog
    Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 11:10
Mene zanima kako uploadati katalog pa da ga stavim ovdje na forum.
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 18:29

Gdje su ti tipovi fonta i velicina fonta imas B, I, U, A ... i na kraju imas nacrtanu disketu.Kliknes tu i ubacis katalog :)

Valjda ces skontati :)

Desava se i najboljim
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 20:00
Možeš li mi to malo detaljnije objasnit.Kliknem na tu diketu ali mi samo spremi katalog u racunalo.Molim ter pomozi ili bilo tko drugi bio bih mu zahvalan.
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 20:54
moraš prije svoj popis prebacit u zip ili rar pa onda ćeš moć.
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 21:47

Eto mirod ti je objasnio :)

Desava se i najboljim
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 09:48
AHA SKONTAO SAM HVALA VAM PUNO.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 10:31
LOL sad si jos veci sig stavio, sta sam uopce isao ista govoriti :lupam glavom u zid:
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 12:49
pa nije sig
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 21:32
To sam samo za tebe stavio.
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 21:43
Ma zapravno nisam ništa skontao.Pribacio sam    svoj katalog u zip,ali ne znam to dalje radit.Može li mi to netko malo detaljnije objasnit.Please help.
Firefox user
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 21:47
evo sad sam probo samo pritisni onu disketu onda browse i nadji popis koji ti je u raru ili zipu onda ce ti pisat pricekajte malo onda izadje link i pritisnes odgovori

detaljnije od ovog nemoze

Ažurirao nikica008
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 21:49
Pa daj reci kako si usppio Please.
Firefox user
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 22:01

Ne znam zezas li se ili ...ali  nikica008 ti je objasnio/la.I ne smije biti veci od 300kb.

1. zipujes katalog

2.ides na disketu koja se nalazi pored (tipovi fonta, velicina fonta...na kraju)

3. ides na browse ( nadjes katalog i onda open )

4. i onda ok         To bi trebalo da bude to

Desava se i najboljim
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 22:05
Mislite na disketu koja je u ordu ako je ja stisnem na nju i ništa.
Firefox user
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 22:10

Gdje kucas tekst.Gore iznad ima: Tipovi fonta,Velicina fonta.  B. I, U. A, i disketa.Tu gdje si ubacio sliku, pored toga ti je da ubacis katalog (disketa)

Desava se i najboljim
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 22:18
Misliš u postvkama profila ako je to tu diketu nisam našao
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 22:20
Stvarno sam idiot satalno sam viđao tu disketu ali nisam znao čemu služi hvala vam ekipa.
Firefox user
Na vrh
lucky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lucky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 20:17
lUcky
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 20:50
ne znam ljudi ali čini mi se da nas je rocky cijelo vrijeme vuko za nos....
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 21:10
Ja imam problem sa uploadom pise mi sledece:
Microsoft VBScript runtime error '800a0035'
File not found
/forum/functions/functions_upload.asp, line 366

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,193 sekundi.