Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Recovery Programs
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Recovery Programs

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Recovery Programs
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 02:02
Znate li neki dobar recovery pogram (ako je neko vec koristio), jer imam npr neke dvd diskove gde mi od sest filmova 1,2 ne rade, pa ako postoji mogucnost barem neki film da spasem

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 23:03
Ja koristim program CIA ( Copy It Anyway), a nakon toga, kad iskopiraš na HDD, DivX Repair. Time sam spasao i popravio brdo filmova....
Mada za ovu operaciju imaš još dosta dobrih programa: BadCopy Pro, Iso Buster Pro, CD/DVD Diagnostic, Bad CD Repair... A možeš da probaš i sa Alcohol120%, pa napravi image fajl...

Ažurirao darije
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 00:16
Hvala ti, uspela sam preko CIA da prekopiram 1 film, sad prebacujem drugi

Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 00:55
od takvih programa meni se najbolji pokazo  iso buster pro
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 02:29
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Hvala ti, uspela sam preko CIA da prekopiram 1 film, sad prebacujem drugi

Molim i drugi put
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 02:30

Originalno postovano od strane Darius Darius piše:

od takvih programa meni se najbolji pokazo  iso buster pro

također

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 18:05
CD\DVD Diagnostic
Na vrh
d.stole View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d.stole Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2007 u 22:02
@ Darije - Izvini, a kako da iscupam podatke sa cd-a, pomocu Iso Bustera? Jel kad naleti na gresku, "ignore all", pa posle toga repair CD...Koji je fazon?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 00:13
@darije... e, matori, a gde da nabavim te programe... Nisam nikad ni cuo za to...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 00:41
Originalno postovano od strane d.stole d.stole piše:

@ Darije - Izvini, a kako da iscupam podatke sa cd-a, pomocu Iso Bustera? Jel kad naleti na gresku, "ignore all", pa posle toga repair CD...Koji je fazon?

Pazi, ja najviše volim CIA...
Što se tiče IsoBuster-a nisam nešto mnogo radio sa njim, ali u principu to što si rekao... Mislim, jednostavan programčić, a imaš ga i na našem jeziku

Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

@darije... e, matori, a gde da nabavim te programe... Nisam nikad ni cuo za to...

CIA
IsoBuster
BadCopyPro
CD/DVD Diagnostic
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 01:01
E, hvala ti, ti si stvarno legenda... Nego, znam da nije za ovde, al, kad si mi pri ruci... J..e me neki services.exe... Evo, peti put mi restartuje comp u zadnjih pola sata... Samo mi izbaci prozorce, odbroji mi minut da sacuvam sta sam radio i... puf... Da nisam opet zapatio neki viruscic? Imas ideju?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 01:20
Uh, čekaj, šta ti tačno ispiše? Ajde snimi ekran kad ti izbaci poruku? ....
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 01:26
Pa kako da snimim kad me resetuje... Napise mi kako encauntered problems with services.exe. Error code (pa onda nesto sa desetak cifara...) i minut odbrojava unazad... Kad dodje do nule, restartuje se... Mislim da je neka slicna zajebancija i kod mog drugara koji ima flat rate (ja sam jos na dial-upu), s tim sto kod njega radi i download i upload non-stop, ogromne kolicine bajtova dolaze i odlaze sa kompa, a nema nikakvog traga. Pokusali smo da iskljucimo sve moguce procese koji nisu neophodni, isto se dogadja... kao da je neki virus koga nijedan AV ne primecuje, ili napada neke nevidljive servise, je**m li ga. Probao sam sa Pandom, sa Nortonom, sa kasperskim, sa Bit Defenderom, niko nist ane vidi... Mislim da cu da preinstaliram comp, ali sekircetom, ili satarom...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 01:35
Nije to virus. Ili ti je Windows otišao u qrac ili ti je uz pomoć legitimnog Windows-ovog servisa Services.exe "ušlo" nešto pa imaš spyware! Probaj očistiti sistem sa Spyware Doctor-om ili/i Spy Sweeper-om i popraviti ga System Mechanic-om 6 ili/i TuneUp-om 2007....

http://www.pcreview.co.uk/startup/services.exe.php
http://www.3davenue.com/startup/services.exe.php
http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/services/
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 01:39
Interesantno je da mi se to dogadja samo kad sam na mrezi... Kad se raskacim sa Neta, masina fercera kao besna... Uzgred, sto se tice ovog tvog bannera dole, pa promenili ste upravu, sta sad hoces... A vidim, uzeli ste i Krusku za trenera... E, on ce da vas izvadi... (ja sam zvezdas, inace. Je l' neces da me mrzis...? :-)))
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 01:40
I još nešto, vidim pričaš da si probao sa brdom AV, e pa pri instalaciji, a nadam se deinstalaciji svih tih programa, praviš takvu zbrku u Registry-ju da je to čudo!!! Kažeš probao si i sa Norton-om????!!!! E pa blago tebi!!! Njega ćeš iz sistema izbaciri taman sa sekiricom.... Instaliraj NOD32 za AV, Sygate za Firewall, Ad-aware 6.0 Pro, i povremeno proveravaj sistem gore pomenutim Spyware programima i nećeš imati NIKAKVE  probleme ovakve prirode!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 02:08
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Interesantno je da mi se to dogadja samo kad sam na mrezi... Kad se raskacim sa Neta, masina fercera kao besna... Uzgred, sto se tice ovog tvog bannera dole, pa promenili ste upravu, sta sad hoces... A vidim, uzeli ste i Krusku za trenera... E, on ce da vas izvadi... (ja sam zvezdas, inace. Je l' neces da me mrzis...? :-)))

To ti je Spyware 99%...
A ovo drugo: Dok su Zečević i Bjeković tu - sve je po starom!!!!
I zato UPRAVA NAPOLJE!!!!
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 10:52
Spyware, imao sam ga dosta puta, ne radi stetu ali iritira...

Ažurirao Rodman - 11.Sijecanj/Jan.2007 u 10:57
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2007 u 13:13
Ne da iritira, bato, nego usi zavrce... Kazem ti, jos malo, pa smo stigli do satare... Popodne cu da probam ovo sto mi je darije rekao, pa, ako ne upali... Ako me nema na forumu par dana, to znaci da smo poginuli ili ja ili Andjelko (nisam vas upoznao!? Andjelko je moj comp...)
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2007 u 00:35
Darije, probao sam system mechanic... I evo, jos nijednom se nisam resetovao, ima vec sat vremena... Ako ni jednom ne padnem nocas, placam pivo, batice...ClapThumbs UpHeartBig smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.