Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jel ima netko ovaj film????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jel ima netko ovaj film????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jel ima netko ovaj film????
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 13:37

http://imdb.com/title/tt0111647/

ako neko ima slučajno,neka mi se javi za razmjenu

hvala!!!!

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
tom1979 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tom1979 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 14:07
Bio je na HTV-u više puta i dostupan na VHS-u. To je sve što ja znam; mislim da nema DVD izdanja još.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 14:16
gledao sam ga par puta na tv-u,al što ti kažeš još ga nema na dvd-u.neznam ni sam koliko sam videoteka obišao.a čuj nikad se nezna,možda i ima netko
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 14:43
94. godina?

a jebote, dugo im je trebalo.....

a sto me najvise zivcira jest da su svi balkanski filmovi oko rata, JOS UVIJEK, pa jebote oce li vise prestati s time?
u biti, neka oni lagano prestanu snimati sve filmove i umjesto da traze pare od ljudi za rodilista, neka uloze taj novac, jel, u rodilista ili u dinamov stadion
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 14:51
ma jebeš stadion,mene film zanima
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 14:52
onda sry na spamu
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 15:44
Pa bio taj vukovar na tv milion puta, šta će ti to na dvd-ju..
Speedy, u pravu si.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 17:17

pa kakve veze ima što je bio.

pa da mi ne treba ne bih ga tražio i pitao

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 18:03
uh, izvini dejane, nije bilo loše namjere. kad vidim na tv film koji me zanima, prosto ga snimim na VHS i kraj priče. očito, kolekcionarski mozak funkcionira na drugojačijim frekvencijama. još jednom, sorry.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 18:19
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Speedy, u pravu si.

prva stvar oko koje se slazemo
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 18:30
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 01:39

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

uh, izvini dejane, nije bilo loše namjere. kad vidim na tv film koji me zanima, prosto ga snimim na VHS i kraj priče. očito, kolekcionarski mozak funkcionira na drugojačijim frekvencijama. još jednom, sorry.

svađalice

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 02:14

ehm sad, ko je svađalica ti mi kaži...

sve je istina što piše, zato je pola moje kolekcije u neredu i na VHS-u, zato i ne mijenjam ni s kim ništa. vi ste većina sakupljači, a ja sam gledalac

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 02:17

ma ajd kloki,pa ti si najveća svađalica tu.ma vhs je prošao,imam ja hrpu toga na vhs,al ipak su mi draži cd-i.

a šta misliš da radim kad budem u mirovini(gledat filmove)

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 02:37

Pa nije moguće da već misliš na mirovinu?? Ja sam tek od skora punoljetna  

a u mirovini gledat ću tadašnje filmove, a ne ove iz 2006

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 02:46

pa nego kako,pa naravno da mislim.heh skoro punoljetna,al zamalo.

ma u mirovini ću gledat sve,ma pregledao sam većinu ovih sranja iz `06,rijetko koji da mi se sviđa(ono što imam).jesi prevela možda onaj film koji si mi obećala

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 02:52

pa punoljetna od prosinca (21), u kanadi je tako... a u sao tome od 15..

daj ne budi papak, jel ti okačio Batistuta baš dobar prevod za taj tvoj film??!

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 02:56
a jesi bundeva kloki,nije to to.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 03:06

nisam bundeva, ja sam patqa  pa koji film, ne sjećam se...

e, kad moj prvi film bude dovršen ti ćeš ga prvi dobit, na DVD-ju  

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.