Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - teen filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

teen filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: teen filmovi
    Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 12:02
ok, odmah da razjasnim, ne mislim na nikakve gej teen filmove,(ono slatkaste ljubavne)
trazim teen filmove gdje su razne zajebancije u skoli, izvan nje, utrke autima, uglavnom da imaju neke fore...

vidio sam par njih na njemackim kanalima ali nisam uspio skuziti ime...
to su uglavnom snimani filmovi tamo od 85-95...

Na vrh
akasha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akasha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 17:37
ovo bi i mene zanimalo....ako sto nabavis javi...;)
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 18:08
over the edge, rivers edge, animal house, breakfast club, dazed and confused, teen wolf, porkys, ferris bullers day of, beter off dead, meaneca to society.... to mi sada pada napamet
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 18:13
 Daj neki naslov..... koji treba?

Sigurno pola forumasa ima to sto trazis ali koji su to filmovi?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
drperic80 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drperic80 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2006 u 00:05
Jooj sto mrrrrrzim teen filmove(toliko ih mrzim da ih i ne gledam(s druge strane, kako ih mogu mrzeti ako ih ne gledam(sto valjda znaci da sam ih nekad gledao)))
Sve u svemu,hteo sam dati jednu preporuku
Zamislite,dobar,ma sta dobar,odlican teen film!!!!!!!
MY SASSY GIRL
juznokorejski
obavezno pogledajte
OBAVEZNO!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.