Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Revolver
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Revolver

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Sviđa li vam se film "Revolver"
Izbor Glasova Statistika ankete
11 [32,35%]
13 [38,24%]
2 [5,88%]
8 [23,53%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Revolver
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 16:00
Pošto se u "Dnevniku gledanja filmova" otvori polemika oko ovog filma, evo prilike da to izdvojimo kao samostalnu temu ( anketu).
Ja sam svoje mišljenje dao, i zaista mislim da je film odličan.
Glasajte slobodno, ali dajte komentar i zašto vanm se sviđa i zašto ne.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 17:11
jedan od retkih filmova koji nisam razumela opšte
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 17:40
Nisam gledao film, al ako je zamršeniji od lock, stock, and two smoking barrels onda znači da se nema šta ni razumit, te da je to namjerno napravljeno...

Uglavnom lock, stock, and two smoking barrels je ona granica razumljivosti preko koje ja ne mogu skužit. Mislim lock mi je bio odličan film i razumio sam ga, al došlo je do 5-6 prevrata u pljački, a ako je u ovom revolveru više od 10 onda to nema smisla.

A možda mi je i IQ mal, ko zna
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 19:03
MA nije ti stvar u prevratima ovdje, jednostavno je tako, nerazumljiv film, odjednom ti se ubace neke scene di Statham pocinje nesto da zamislja, pa ti vise ne znas dal on to zamislja, dal ne, pa mu neki glas nesto govori, ma totalno nerazumljivo...
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 23:16
Meni je film super ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 23:45
nisam ga gledao,al imam u planu.
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2006 u 23:48
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

nisam ga gledao,al imam u planu.

također....
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 01:27
Nemojte da čekate. Pogledajte ga, pa javite kako vam se svideo....
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 12:16
Nisam gledao Revolver, ali po glasovima se vidi da ljudi ili mrze ili baš vole ovaj film, znači da bi za jedno desetak godina Revolver mogao postati kultni film, pa će onda svima biti dobar.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 12:26
Da,da.. baš iz tog razloga sam i stavio odgovor "onako". Takođe mislim da će ovih odgovora biti najmanje....
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 17:48
ma ne mrzim ga, prosto nemam odnos prema njemu, mogla bi ga gledat ponovo kad bi me neko naterao. al utisak ostaje isti...
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2006 u 19:12
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

ma ne mrzim ga, prosto nemam odnos prema njemu, mogla bi ga gledat ponovo kad bi me neko naterao. al utisak ostaje isti...

e bas to.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 21:53
sta ja znam sto se glume tice nije film los, ali eto

Fission Maild
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2006 u 22:55
Meni se nije bas svideo, mada ga nisam celog razumela. Aj nekao sam i ukapirala za onu dvojicu iz zatvora ali sta se desilo na kraju filma nemam blage veze    

Na vrh
Space Monkey View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Space Monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 11:38

MA FILM JE POTPUNO RAZOČARANJE. puno su pametovali, pretenciozan je i dosadan.

kao - radimo film za probranu publiku. nije važno što je šrot. nekome će se već svidjet ta filozofija bez početka, smisla i kraja.

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 19:15
nisam gledao...

no, pošto znam da je Darije veliki filmofil, sigurno ga je dobro procijenio

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 19:21
da bezveze ne otvaram novu temu:

što mislite o TRAFFICU? meni je film kao cjelina čisto sranje, a toliko je nagrađivan...

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2006 u 22:04
neutralan a kada ga pogledam imat cu ovu temu na umu 
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2006 u 14:05
nisam bio baš zadovoljan sa revolverom malo dosadan film
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,537 sekundi.