Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Imam Flat...a neznam šta da skinem...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Imam Flat...a neznam šta da skinem...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Radek55 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radek55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Imam Flat...a neznam šta da skinem...
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 14:00
Ej...dobio sam ovaj tjedan adsl  ...nije neki brz...najmanja brzina ali da se skinuti filmić u urednom vremenu :) ja bi skidao filmove. ..pa da iskoristim taj Flat Rate al nemogu nigdje na netu naći neke nove filmove za skidanje(po mogućnosti besplatne) . Please...moze mi bilo tko dati neku stranicu ili link...bilo šta...jer imam još samo 2 tjedna :( hvala unaprijed...

Ažurirao Radek55
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 15:38
kako još imaš 2 tj flat ako si uzeo flatrate onda imaš flat rate neplačaš ništa što skineš.što se tiće skidanje filmova imaš mali milion stranica na kojima se možeš registrirati i skidaš filmove i sve ostalo ili koristi jedan od boljih p2p programa shareaza ili limewire
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
st.frky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st.frky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 18:25
Instaliraj neki torrent program (npr. utorrent - mali ali radi ko swiss sat ) i odi na neku torrent stranicu (npr. www.torentbox.com) i skidaj do mile volje!
Ako neznas nijednu torrent stranicu , lijepo potrazi po googleu!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 19:01
probaj na http://btjunkie.org/

Odlična stranica za torrente
Na vrh
Radek55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radek55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 21:14

hvala decki...samo mi je to trebalo :)) sad skidam ko lud ...hehe...TNX

Na vrh
Radek55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Radek55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 21:17
inace SHARK Ri...imam Flat..al samo do kraja mjeseca jer je to sad akcija bila da prvi mjesec svi imaju flat...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.